reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Lila - dziewczynka, jak nic! ;-)

U mnie w rodzinie na 7 wnucząt tylko jeden chłopiec. My jesteśmy 3 siostry i jeden brat. Moja młodsza sis rodzi na początku maja i ma byc chłopiec, no i u mnie teraz. Tak to się czasem składa ;-)

Z mojej strony w rodzinie od dwóch pokoleń 90%to babki, u męża z kolei prawie same chłopy... ciekawe kto będzie u nas ;)

U nas też rodzą się same kobitki. Ja będę miala dwie córy, siostra podobnie, druga siostra ma jedną córkę a ze strony męża - jego brat ma bliźniaczki. ;) I żadnego rodzynka w postaci chłopca.

U nas mama miała trzy córki i syna.Dwie siostry mają po córce a ja już trzeci syn. Z męża strony teściowa miała trzech synów i każdy z nich ma synów.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć, ja już po połówkowym. Wszystko dobrze, nadal dziewczynka, mam piękne zdjęcie buźki i jest na nim ładny nosek, już nie mam schiz, jak po ostatnim zdjęciu, wkleję potem :) Waga 440g i Córeńka teraz starsza niż pokazuje suwaczek o 5 dni. Dwa razy musiałam wychodzić a spacer, jeść słodycze i pić colę, bo główkę przykleiła do klatki piersiowej i ginekolog nie mogła sprawdzić serduszka, ale w końcu się udało. Następny uparciuch, jak Nikodemek - po tatusiu :D

Potem wkleję zdjęcie, bo muszę Arka poprosić o zeskanowanie.

Buźka!

Do góry