reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Hej dziewczyny !
przed swietami mialam badanie prenetalne czekam jeszcze na wyniki z krwi.
a Wczoraj by lam u swojej ginekolog na wizycie i mam piekne focie maluszka :) chwale sie kilkoma:) maluch rosnie zdrowo 12 t 4 d 6 cm i na usg baaardzo sie wiercil :)
nastepna wizyta 25 styczen.
aaa i niestety mam lekka infekcje pochwy dostalam krem i globulki pimafucin.
buziaki

Załączniki

• SL270236.JPG
    SL270236.JPG
    603,1 KB · Wyświetleń: 94
  • Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    502,9 KB · Wyświetleń: 84
  • SL270231.JPG
    SL270231.JPG
    618,6 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Hej dziewczyny !
przed swietami mialam badanie prenetalne czekam jeszcze na wyniki z krwi.
a Wczoraj by lam u swojej ginekolog na wizycie i mam piekne focie maluszka :) chwale sie kilkoma:) maluch rosnie zdrowo 12 t 4 d 6 cm i na usg baaardzo sie wiercil :)
nastepna wizyta 25 styczen.
aaa i niestety mam lekka infekcje pochwy dostalam krem i globulki pimafucin.
buziaki
Super wieści:) Trzecie zjęcie jest super!

Super zdjęcia, ja wczoraj nie dostałam zdjęcia, bo miałam takie dodatkowe usg (ja po moich przejściach mam usg co dwa tygodnie) potwierdzające płeć - tak jak pisałam na głównym wątku, gin widział już płeć 10 dni wcześniej ale nie miał 100% pewności - wczoraj już tak :-)
U mnie ciąża też starsza, właściwie to leci 14 tc a nie 13 jak wynika z OM.
USG prenatalne miałam przed świętami - NT 1,1, piękna kość nosowa, serce, mózg, żołądek, płuca, nerki - wszystko książkowo prawidłowo :-)
Teraz kolejną wizytę mam 18 stycznia ale już się tak nie stresuję, mam detektor tętna płodu i podsłuchuję serduszko jak się denerwuję :-)

Justa - prześliczne, wyraźne foty!!!!
Doris, gdzie kupiłaś i ile zapłaciłaś za detektor tętna? Świetne wieści!!! :)\
Hope - dzięki! :)

Kurcze też chciałabym takie śliczne fotki, ale to chyba prywatnie musiałabym gdzieś iść, bo u tego mojego to nigdy takich pięknych zdjęć nie było, w żadnej z ciąż :/

Lila, detektor kupiłam używany na OLX, zapłaciłam z przesyłką 155 zł. Kupiłam detektor SONOLINE B, bo bardzo wcześnie można złapać serduszko - udało mi się pierwszy raz w 10 tc. Teraz znajduję w ciągu kilkunastu sekund bez żadnego problemu. W poprzedniej ciąży miała angelsound ale kupiłąm go jakoś w 14 tc i też dobrze działał (on jest tańszy niż ten co teraz mam)

reklama
Do góry