reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Hej dziewczyny !
przed swietami mialam badanie prenetalne czekam jeszcze na wyniki z krwi.
a Wczoraj by lam u swojej ginekolog na wizycie i mam piekne focie maluszka :) chwale sie kilkoma:) maluch rosnie zdrowo 12 t 4 d 6 cm i na usg baaardzo sie wiercil :)
nastepna wizyta 25 styczen.
aaa i niestety mam lekka infekcje pochwy dostalam krem i globulki pimafucin.
buziaki

Załączniki

• SL270236.JPG
    SL270236.JPG
    603,1 KB · Wyświetleń: 96
  • Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    502,9 KB · Wyświetleń: 85
  • SL270231.JPG
    SL270231.JPG
    618,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Hej dziewczyny !
przed swietami mialam badanie prenetalne czekam jeszcze na wyniki z krwi.
a Wczoraj by lam u swojej ginekolog na wizycie i mam piekne focie maluszka :) chwale sie kilkoma:) maluch rosnie zdrowo 12 t 4 d 6 cm i na usg baaardzo sie wiercil :)
nastepna wizyta 25 styczen.
aaa i niestety mam lekka infekcje pochwy dostalam krem i globulki pimafucin.
buziaki
Super wieści:) Trzecie zjęcie jest super!

Super zdjęcia, ja wczoraj nie dostałam zdjęcia, bo miałam takie dodatkowe usg (ja po moich przejściach mam usg co dwa tygodnie) potwierdzające płeć - tak jak pisałam na głównym wątku, gin widział już płeć 10 dni wcześniej ale nie miał 100% pewności - wczoraj już tak :-)
U mnie ciąża też starsza, właściwie to leci 14 tc a nie 13 jak wynika z OM.
USG prenatalne miałam przed świętami - NT 1,1, piękna kość nosowa, serce, mózg, żołądek, płuca, nerki - wszystko książkowo prawidłowo :-)
Teraz kolejną wizytę mam 18 stycznia ale już się tak nie stresuję, mam detektor tętna płodu i podsłuchuję serduszko jak się denerwuję :-)

Justa - prześliczne, wyraźne foty!!!!
Doris, gdzie kupiłaś i ile zapłaciłaś za detektor tętna? Świetne wieści!!! :)\
Hope - dzięki! :)

Kurcze też chciałabym takie śliczne fotki, ale to chyba prywatnie musiałabym gdzieś iść, bo u tego mojego to nigdy takich pięknych zdjęć nie było, w żadnej z ciąż :/

Lila, detektor kupiłam używany na OLX, zapłaciłam z przesyłką 155 zł. Kupiłam detektor SONOLINE B, bo bardzo wcześnie można złapać serduszko - udało mi się pierwszy raz w 10 tc. Teraz znajduję w ciągu kilkunastu sekund bez żadnego problemu. W poprzedniej ciąży miała angelsound ale kupiłąm go jakoś w 14 tc i też dobrze działał (on jest tańszy niż ten co teraz mam)

reklama
Do góry