reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Hope to podobnie ja mam 18.40 i znając opóźnienia u mnie nie wejdę wczensiej niż okoo 19.20 a badanie u mnie trwa długo zawsze siedzę około 40-45 min.
Hope a kiedy masz polowkowe bo ja mam termin chyba tak samo jak Ty 1.07?;)

hej ja po wizycie, dzidzio jest i tyle wiem z tej wizyt, wizyta na NFZ, usg trawalo z 30 sekund, bo dluzej sie nie robi to nie polowkowe.
22 ide prwyatnie i wtedy wiem, ze bedzie porzadnie zrobione i ja zbadania a nie tak by odfajkowac. a mam przyjsc za 3 tygodnie i wtedy wypisze mi skierowania, bo teraz nie ma potrzeby.
ogolnie, to lekarz jest slaby, ale nie bede sie rozpisywac, bo mi to akurat nie robi gdy mam dobrego prowadzacego prywatnie, ale tyle, ze jak byly wyklady to musial wagarowac.....

Sarka dzisiaj dopiero ustalę z lekarzem termin połówkowego. Termin z OM mam na 29.06, ale dzidzia jest mniejsza więc początek lipca termin z usg. Mówił, ze dzisiaj tylko zerknie jakiej wielkości jest dzidzia i wtedy umówimy się na połówkowe.

Buziulka mojej gwiazdy
ff0aoj.jpg

i nic nie dynda :)
33ngkt3.jpg

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty [emoji110] i czekam na relacje! Nieufna buźka śliczna i bardzo wyraźna! Ale na drugim zdjeciu to nie wiem co gdzie jest

reklama
Do góry