reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

A gdzie będziesz rodzić? Ja jestem ze Szczytna, ale chcę rodzić w Olsztynie w Malarkiewiczu

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
A gdzie będziesz rodzić? Ja jestem ze Szczytna, ale chcę rodzić w Olsztynie w Malarkiewiczu

Ja bym chciała w miejskim :) byłam u Malarka w pierwszej ciąży i faktycznie czułam się jak 5 gwiazdkowym hotelu :) ale położne tam to jakieś nieporozumienie.... Dlatego wole komunistyczny miejski :D

Ja właśnie słyszałam, że zależy jak się trafi z tymi poloznymi, ale to chyba w każdym szpitalu tak jest :)

Na pewno :) ja trafiłam np na położną w Malarku, która cały czas na mnie krzyczała żebym opanowała dziecko bo czujki z brzucha w trakcie ktg spadają :oo2:

No to rzeczywiście złe masz doświadczenie. Nie rozumiem jak kobieta może w takiej chwili tak traktować inną kobietę.

Mnie przyjeli tam w 42 tc nie zbadali mnie przez 3 dni ani razu. Robili tylko Ktg. Po weekendzie mnie wypisali i kazali przyjeżdzać codziennie na ktg. Dlatego poszłam do miejskiego i tam urodziłam :) inaczej zeszłabym na zawał z nerwów

niufbaaa czekamy na relacje z wizyty?;) daj znać co u maluszka? ( mam nadzieje ze dobrze kojarzę ze dzisiaj miałaś wizytę w Łodzi? ;))

Ja również po wizycie i bedzie.. chłopak :D Z dziedziatkiem wszystko dobrze, znowu przyspieszył, termin z OM 14.07 z usg 07.07 a teraz wyskoczyl mi 19+2 tc i termin 02.07 ale podobno teraz na termin nie ma co patrzyć, dzieci w swoim tempie rosną. Ruchy czuje bardzo rzadko i tak delikatnie ale gina powiedziała ze mam na przedniej ścianie łożysko i to dlatego. Całe usg mały skakał machal rączkami i nóżkami, już sie boję co będzie po porodzie :D Wrzuce zaraz fotke :)

reklama
Do góry