reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co się śni czerwcówkom?

Ja tez mam Asiu bzika na ptk mojej córeczki - (imienniczki Twojej Klaudysi:) - i odliczam dni ..do wielkiego spotkania ;)- i umieram z niecierpliwości;)-
a i ostatnio jakaś smutna się zrobiłam..bo strasznie tęsknie za siostrą..za tatem.., którzy sa jkaies 2000km ode mnie..teraz- szczególnie teraz jest mi ich strasznie brak..oj tesnimy za tym, by znowu być razem!..przez to i sny moje - są takie dziwne..budzę sie i pierwsze co czuję..to smutek,..tesknotę..że to tylko sen- ..a śni mi się, ze karmię Malutką..i wszycy..mamcia tatko Justka i maż sa obok mnie - to najbliższe mi osoby..zawsze bylismy razem..OK - popłakałam sie..zmykam...

reklama
Rusalko, nie smutaj, ja teraz szczegolnie tesknie za mama, ona jest nauczycielka wiec nawet sobie nie moze wziac urlopu, zeby przyjechac jak sie maluch urodzi!
na szczescie przyjedzie na dlugi majowy weekend :D
ja tez sie budze ostatnio taka jakas dziwna, a wczoraj to mi sie snilo, ze mialam na sobie sukienke z lodu i spod pach leciala mi krew i wsiakala w ten lod, wiec sukienka z bialej, stawala sie coraz bardziej czerwona.......

A ja ostatnio we śnie padłam ofiarą medyka szleńca. ;D Założył mi dwa wenflony pod pachami, po czym okazało się że chce na mnie testować jakieś lekarstwa. Uciekałam jak szlona a za mną powiewały rurki od wenflonów. I powiem wam że w tym biegu wcale nie przeszkadzał mi brzuszek. ;D ;D ;D ;D
Tak to juz u mnie jest że zawsze mam sny z gatunku sensacji ;D

A ja dzisiaj miała super erotyczny sen z moim mężem w roli głównej. wreszcie jakiś przyjemny sen - tak to może mi sie śnić co noc :) Przyzwoitość nakazuje mi oszczędzić Wam szczegółów :):):)

heh- i mi się czesto takie snią - i wówczas budzę z wielkim rogalem na twarzy:) i opowiadam meżowi:)- często niezły ubaw mamy - bo bardzo ..oryginalne są te sny ;)

mi sie za to snily koszmary dzisiaj.....
najpierw jakis szalony naukowiec ktory robil preparaty anatomiczne z ludzi....zdzieral z nich skore i preparowal rozne zyly i kawalki, u niego w domu bylo mnostwo kamiennych wanien wypelnionych krwia, a w nich lezaly przewaznie trupy, ale w jednej siedziala sobie wesolo jakas panienka.
potem ten sam facet skonstruowal wielkiego srebrnego weza, ktory pustoszyl ulice, mial wielka paszcze, a w srodku specjalny mechanizm dzieki ktoremu ludzie, ktorych pozarl dostawali sie od razu tunelem do kwatery szalonego naukowca.
Ja ucieklam helikopterem na statek.....
nie ma to jak milusi sen ;)

Agatatje czy ty przypadkiem nie oglądałaś "Hostelu" :) ? Ja co prawda nie oglądałam tego ale widziałam zdjęcia z tego filmu i chyba coś w ten deseń - pokrojeni ludzie ::)

reklama
nic nie ogladalam, nie wiem skad mi sie te okropnosci wziely :(
jedyne troche straszne co ostatnio widzialam to zapowiedz filmu "V for Vendetta" ale krwi tam chyba nie bylo....moze sie musze bardziej relaksowac przed snem ;)

Do góry