reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co sądzicie ? Wynik testu

reklama
zrob rano z pierwszego siusiu. Jeśli ciąża to jutro będzie ciemniejsza kreska :) powodzenia. Trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Bardzo bym chciała żeby to była fasolka i dziękuję za entuzjazm. Od 2 lat nie mialam chociaz malutkiej nadzieji staraliśmy się bezskutecznie. Jest to mój pierwszy cykl po histeroskopii a ,że okresu wczoraj nie dostałam dało mi to maleńką nadzieje. I obawiam się ,że się rozczaruje mimo wszystko. Cykle mam nieregularne, dodatkowo Pecos daje się we znaki. Z reguły mam owulacje ,ale co kilka cykli jest jej brak . Tak bardzo bym chciała że się obawiam kolejnego smutku i płaczu 😞

Bardzo bym chciała żeby to była fasolka i dziękuję za entuzjazm. Od 2 lat nie mialam chociaz malutkiej nadzieji staraliśmy się bezskutecznie. Jest to mój pierwszy cykl po histeroskopii a ,że okresu wczoraj nie dostałam dało mi to maleńką nadzieje. I obawiam się ,że się rozczaruje mimo wszystko. Cykle mam nieregularne, dodatkowo Pecos daje się we znaki. Z reguły mam owulacje ,ale co kilka cykli jest jej brak . Tak bardzo bym chciała że się obawiam kolejnego smutku i płaczu 😞
bardzo dobrze Cię rozumiem. Również miałam pco. Zaszłam w pierwsza ciąże z metformina w 3 cyklu (symformin + inofolic). Obecnie jestem w drugiej ciąży,która była totalna niespodzianka.
Mój pierwszy test tez był taki blady. Nadal mocno trzymam kciuki 😘

bardzo dobrze Cię rozumiem. Również miałam pco. Zaszłam w pierwsza ciąże z metformina w 3 cyklu (symformin + inofolic). Obecnie jestem w drugiej ciąży,która była totalna niespodzianka.
Mój pierwszy test tez był taki blady. Nadal mocno trzymam kciuki 😘
W poerwsza ciążę zaszłam młodo mialam 19 lat jak syna urodziłam. Od kad pamiętam mialam nieregularne miesiączki. Od 2 lat próbujemy i dalej nic jie wychodziło zaczęliśmy robic badania wyszło pco. Do tego 21 kwietnia kialam zabieg hsg, który wykazał niedrozny jajowod który udało się udeoznic . Owulacje mam późno z racji tego ze moje cykle bywają bardzo długie. Okres mi się spóźnia i nie wiem już co myśleć. Ajj chyba trzeba znów odwiedzić mojego ginekologa.. Gratuluje z całego serca 😊 daleko do rozwiązania masz? 😊

Ja zrobiłam wczoraj identyczny różowy i biały też 😂 na różowym mam taki sam cień uznałam za negatyw. Ale na moim białym nic nie było. Może zrób betę

W poerwsza ciążę zaszłam młodo mialam 19 lat jak syna urodziłam. Od kad pamiętam mialam nieregularne miesiączki. Od 2 lat próbujemy i dalej nic jie wychodziło zaczęliśmy robic badania wyszło pco. Do tego 21 kwietnia kialam zabieg hsg, który wykazał niedrozny jajowod który udało się udeoznic . Owulacje mam późno z racji tego ze moje cykle bywają bardzo długie. Okres mi się spóźnia i nie wiem już co myśleć. Ajj chyba trzeba znów odwiedzić mojego ginekologa.. Gratuluje z całego serca 😊 daleko do rozwiązania masz? 😊
obecnie zaczęłam 19 tydzień ciąży i będę miała
Córeczkę :) także będę miała parke ❤️💙. Synek ma prawie 3 latka.
Słyszałam dobre opinie, ze właśnie dużo kobiet zachodzi po udrożnieniu jajowodów. Czekam na pozytywne wieści :*
Ja pierwszy test robiłam z synem w 30dniu cyklu(cykle 31dni) i był bledszy niz twój wiec jeszcze mam nadzieje ze u Ciebie to to ;)

Ja zrobiłam wczoraj identyczny różowy i biały też 😂 na różowym mam taki sam cień uznałam za negatyw. Ale na moim białym nic nie było. Może zrób betę
[/QUOTE
Pojde jutro na bede i będę bynajmniej miala czarno na białym, bo byc moze doszukuje się czegoś czego wcale nie ma bo bardzo bym chciała

reklama
obecnie zaczęłam 19 tydzień ciąży i będę miała
Córeczkę :) także będę miała parke ❤️💙. Synek ma prawie 3 latka.
Słyszałam dobre opinie, ze właśnie dużo kobiet zachodzi po udrożnieniu jajowodów. Czekam na pozytywne wieści :*
Ja pierwszy test robiłam z synem w 30dniu cyklu(cykle 31dni) i był bledszy niz twój wiec jeszcze mam nadzieje ze u Ciebie to to ;)
Gratuluje 😊😊Jak ja Ci zazdroszczę 😊 moj syn skończył już 6 lat jak ten czas leci 🙂 u mnie od 2 lat jest pierwsza mala nadzieja ze moze się wkoncu udało. Ale zobaczymy poki co okresu dalej nie mam a i objawów npms też brak pomimo tego że zawsze tydzien przed juz odczuwałam że okres się zbliża

reklama
Do góry