reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niejasny wynik testu

Witam
smile.png

Od 3 miesięcy z mężem staramy się o dzidziusia. Od listopada 2017 odstawiłam tabletki anty. Jestem 11 dni po stosunku, ok. 09.02 powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test. Czy widzicie tu, kochane drugą, prawie niewidoczną kreseczkę, czy może popadam w paranoje? Czy któraś z Was miała taki przypadek? Jutro rano zrobię inny test, lecz chciałabym poznać Waszą opinię, gdyż jestem baaaardzo niecierpliwa :-)
a>
received_1543348645712631.jpeg

Link do zdjęcia:
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - a990dd708bde3.jpg

Załączniki

• received_1543348645712631.jpeg
    received_1543348645712631.jpeg
    32,7 KB · Wyświetleń: 58 722
reklama
Rozwiązanie
Jesteście wszystkie kochane, jednak wczoraj w nocy straciłam już nadzieję, bo dostałam przedwczesnej miesiączki, a właściwie nazwałbym to i intensywnym plamieniem, które ustapiło na parę godzin a później znowu się pojawiło. Zobaczymy co będzie dalej. Jeśli stanie się cud to się odezwę! Tylko zastanawia mnie, czy ten pierwszy test był błędny, czy o co mogło chodzić obydwa miały taką samą czułość
reklama
Dodam, ze dzisiejszy test robiłam ok godziny 10:30, bo długo nie spałam w nocy. W między czasie budzilam się na"siusiu", a na spanie wzięłam tabletkę na uspokojenie,bo byłam bardzo nerwowa. Chociaż to pewnie i tak nie ma znaczenia...

Na pierwszym widać kreseczkę ja tez takie miałam i mam dwóch chłopców w domu Na drugim nie widać nic. Tak jak dziewczyny radzą zrob betę. Albo zaczekaj pare dni jeśli nie dostaniesz miesiączki zrób kolejny test

Witam
smile.png

Od 3 miesięcy z mężem staramy się o dzidziusia. Od listopada 2017 odstawiłam tabletki anty. Jestem 11 dni po stosunku, ok. 09.02 powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test. Czy widzicie tu, kochane drugą, prawie niewidoczną kreseczkę, czy może popadam w paranoje? Czy któraś z Was miała taki przypadek? Jutro rano zrobię inny test, lecz chciałabym poznać Waszą opinię, gdyż jestem baaaardzo niecierpliwa :-)
a>
Zobacz załącznik 838234

Link do zdjęcia:
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - a990dd708bde3.jpg
Jest druga kreska! Oczywiście, że bladziocha skoro dopiero 11dni po stosunku. Ja robiłam dzień po spodziewanej miesiączce i miałam blada, a co dopiero Ty :).
Najważniejsze, że jest ta druga kreska. Jej intensywność zalezy od stopnia zaawansowania ciąży.
Gdybyś nie była w ciąży to by nawet żaden blady zarys się nie pojawił.
Więc jak na moje... Gratulacje!!!
Dla swojej pewności zrób beta hcg z krwi :))

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ano na tych już nie widać...
A sprawdzałaś jaką mają napisana czułość?
Tamten pierwszy może był bardzo czuły.
Inne testy mają prawo nie pokazać jeszcze ciąży, bo może być jeszcze przez nie niewykrywalna. W końcu nawet niepełne 2tyg od stosunku no to bardzo bardzo wczesnie.
U mnie minęły bodajże o ile dobrze pamiętam 3tyg od tego stosunku i miałam blada druga kreske, więc Twoja albo będzie bardzo blada tak jak na pierwszym teście albo jeszcze nie będzie jej wcale.
Zasuwaj na beta hcg z krwi i czekam na odpowiedź!:)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry