reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co sądzicie o Prenatal testDNA?

reklama
Takie się ma wrażenie, jak komentarze z pochwałami piszą użytkownicy, co mają 1 post. 🤭
Nawet nie o to chodzi, co o rąbniecie szczegołami w tym pochwalnym poście, jak z reklamy. Nie patrzyłam ile postów mają użytkownicy poza Autorką.

Ale z drugiej strony wiele razy widziałam użytkowników z +1000 postów, którzy nagle zaczynają walić reklamy. Albo sprzedane konto albo nowa pracka.

Chodzi Ci o testy nipt?

Hejka! Czy któraś z was robila prenatal testDNA? Jestem na początku ciaży, ale myślę już o badaniach genetycznych. Chciałabym wiedzieć czy wszystko jest w porządku.
Cześć. Ja we wcześniejszej ciąży wykonywałam test NIFTY pro, w obecnej ciąży zdecydowałam się właśnie na Prenatal testdna z uwagi na szerszy zakres badania. Trzymam kciuki za wasze zdrówko i życzę udanego rozwiązania

Hejka! Czy któraś z was robila prenatal testDNA? Jestem na początku ciaży, ale myślę już o badaniach genetycznych. Chciałabym wiedzieć czy wszystko jest w porządku.
Hej, czytałam o Prenatal testDNA i sama zdecydowałam się go wykonać z racji mojego wieku i niezbyt ciekawego wyniku PAPP-A. Istotne tu dla mnie było, że nie musiałam odstawiać heparyny jak w przypadku Nifty pro. Wynik dostałam 9 lipca, a pobranie było 1szego. Czy to długo? Moim zdaniem nie, ale wiadomo, że w takiej sytuacji każdy dzień się ciągnie. Na szczęście wszystko jest w porządku i mogę odetchnąć :) Dla dalszego spokoju było warto ;)

Hej, jak jest z heparyną w przypadku Prenatal testDNA? Czy faktycznie mogłyście przyjmować heparynę bez zmian czy trzeba mieć 24 godzinną przerwę?

reklama
Hej, jak jest z heparyną w przypadku Prenatal testDNA? Czy faktycznie mogłyście przyjmować heparynę bez zmian czy trzeba mieć 24 godzinną przerwę?
Można przyjmować heparynę. Prenatal testdna nie wymaga odstawienia, wiem bo wykonywałam test a jestem w cięży obstawiona heparyną. Trzymam kciuki za udane rozwiazanie

Do góry