reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Jolka, chyba na kciuki już za późno, ale mam nadzieję, że pierwszy dzień ok...
Prosimy o relację....
Toska, powodzenia...
Mnie też to czeka. Dziś miałyśmy rozmowę z pierwszą kandydatką na nianię. Ale chyba muszę szukać dalej. Kobieta, choć bardzo sympatyczna niestety jest dość zajęta w zimie i chce opiekaować się Karolinką na zmianę z córką- studentką. A mi to raczej nie odpowiada... Nie chciałabym stresować dziecka takimi zmianami. Co o tym sądzicie? Wydaje mi się, że Karolina jest jeszcze za mała na zmieniające się opiekunki...
Mam jeszcze 3 numery telefonów do kandydatek, chyba jutro będę dzwonić
Prosimy o relację....
Toska, powodzenia...
Mnie też to czeka. Dziś miałyśmy rozmowę z pierwszą kandydatką na nianię. Ale chyba muszę szukać dalej. Kobieta, choć bardzo sympatyczna niestety jest dość zajęta w zimie i chce opiekaować się Karolinką na zmianę z córką- studentką. A mi to raczej nie odpowiada... Nie chciałabym stresować dziecka takimi zmianami. Co o tym sądzicie? Wydaje mi się, że Karolina jest jeszcze za mała na zmieniające się opiekunki...
Mam jeszcze 3 numery telefonów do kandydatek, chyba jutro będę dzwonić
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Ja już po pracy i obiadek już zdążyłam zrobić
Maksio grzeczny był u niani:-)
W pracy też ok tylko jedna klasa mnie strasznie wkurzyła
No i dyr zrobił mi mały szantaż i nię będę miała godziny na karmienie znaczy będę miała, ale nie płatną mimo, że się należy :-(
Maksio grzeczny był u niani:-)
W pracy też ok tylko jedna klasa mnie strasznie wkurzyła
No i dyr zrobił mi mały szantaż i nię będę miała godziny na karmienie znaczy będę miała, ale nie płatną mimo, że się należy :-(
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Jolka, to super, że Maksio grzeczny. Szkoda tylko, że dyr tak się zachował... jak ostatni...
A ja szukam dalej, bo kandydatka na opiekunkę jednak nie zdecydowała się nią zostać. Szkoda tylko, że zawracała mi wogóle, za przeproszeniem, dupę. Byłabym jeden dzień do przodu z szukaniem. Całe szczęście, że mam jeszcze 4 numery telefonu. Mam nadzieję, że jedna z nich będzie właśnie TĄ.
A ja szukam dalej, bo kandydatka na opiekunkę jednak nie zdecydowała się nią zostać. Szkoda tylko, że zawracała mi wogóle, za przeproszeniem, dupę. Byłabym jeden dzień do przodu z szukaniem. Całe szczęście, że mam jeszcze 4 numery telefonu. Mam nadzieję, że jedna z nich będzie właśnie TĄ.
Jolka, co za baran z tego twojego dyra.... dlaczego tak zrobił? Przecież kasa nie idzie z jego prywatnej kieszeni . To wszystko nadaje się do inspekcji pracy.
Monia, no to życzę Ci aby któryś z tych telefonów był strzałem w dziesiątkę :-)
Monia, no to życzę Ci aby któryś z tych telefonów był strzałem w dziesiątkę :-)
Niestety, to nie zależy od sposobu finansowania, tylko od ludzi. A ci bywają baaardzo różnia zawsze mi się wydawało, że co jak co ale budżetówka działa zgodnie z prawem
Strasznie mi przykro, że tak Cię potraktowano...
reklama
E
efilo
Gość
Jola - współczuje. Wpieprzają mnie takie typy jak nie wiem
kachasek - z tego co wiem przysługuje do końca karmienia piersią. nie spotkałam się z ograniczeniem wiekowym. generalnie powinnaś mieć zaświadczenie od lekarza, ale niektóre zakłady pracy 'wierzą' na podstawie oświadczenia.
Monika - musisz się uzbroić w cierpliwość. Są różne nawiedzone kobiety. Do mnie zgłosiła się jedna co miała trójkę małych dzieci i chciała Zośkę zabrać do siebie. Dodam że nawet nie miała czym. Już sobie wyobrażam jak by się nią zajęła
kachasek - z tego co wiem przysługuje do końca karmienia piersią. nie spotkałam się z ograniczeniem wiekowym. generalnie powinnaś mieć zaświadczenie od lekarza, ale niektóre zakłady pracy 'wierzą' na podstawie oświadczenia.
Monika - musisz się uzbroić w cierpliwość. Są różne nawiedzone kobiety. Do mnie zgłosiła się jedna co miała trójkę małych dzieci i chciała Zośkę zabrać do siebie. Dodam że nawet nie miała czym. Już sobie wyobrażam jak by się nią zajęła
Podziel się: