reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co robimy po macierzyńskim?

u nas była niezła podwyżka
czyli za wypoczynkowy powinnam już ją dostać, czy nie? nie podpisywałam aneksu do umowy, więc nie wiem jak to jest, czy mi się należy???

reklama
Dzisiaj się dowiedziałam że macierzyński skończyl mi sie 17 pazdziernika i grozi mi zarzut o porzucenie pracy :szok::-D

Ja nie wiem jak oni moga twierdzic ze macierzynski trwa cztery i pol miesiaca. Przeciez to rowne cztery.

Kryzys zażegnany - mam urlop do przyszłego roku. :tak:

reklama
Luka to tak jak ja;-) Ale co to był za urlop:-D
Mnie macierzyński kończy sie 18.12 a w pracy powiedziałam, że wracam 02.01. Ciekawe jak to zrobię;-)

Do góry