reklama
mysia23
mama dwójeczki
A my mamy dziś sałatkę jarzynową i piersi z indyka
Boshe, Patch, jakby mój tata zobaczył taki obiad to "pojechał" by po mamie albo mnie niesamowicie.. Dla niego obiad musi mieć dwa dania..konkretne...a jak obiadu nie ma to chodzi wku....ny cały dzień...a tak jest ostatnio często
Oj, Mysia, coś mi się zdaje, że u Was w domu chłopy za bardzo się panosząBoshe, Patch, jakby mój tata zobaczył taki obiad to "pojechał" by po mamie albo mnie niesamowicie.. Dla niego obiad musi mieć dwa dania..konkretne...a jak obiadu nie ma to chodzi wku....ny cały dzień...a tak jest ostatnio często
U nas jest zawsze jedno danie, 2 razy w tygodniu jest zupa. A jak ktoś jest głodny po obiedzie, to proszę bardzo, jest kuchnia, nóż, zawartość lodówki i dwie rączki - może sobie sam coś dorobić.
A u nie są zawsze dwa dania. Madzia jest fanką zupki i tak było zawsze. Natomiast my samą zupa sie nie najemy. Dlatego gotuję dwa dania. A najbardziej mnie wkurza jak mój małżonek przyjdzie i mówi, ze on nie ma ochoty na obiad i zrobi sobie kanapki.
Moj maz tez kiedys wybrzydzal, wciaz porownywal do matki i siostry, bo one lepiej pichca....ale jakos mu przeszlo i ostatnio nawet uslyszalam, ze coraz lepiej mi wychodzi..oczywiscie nie moze byc nic gotowego, co sie wrzuca na petelnie, musi byc wszystko domowej roboty
A dzis na obiad:
Zurek z jajeczkiem zabielany chmurka smietany
Kurczece udeczka w ziolach + makaron podsmazany na patelni + buraczki zasmazane ze slodka nutka
A dzis na obiad:
Zurek z jajeczkiem zabielany chmurka smietany
Kurczece udeczka w ziolach + makaron podsmazany na patelni + buraczki zasmazane ze slodka nutka
agusia9915
Matka wariatka
nie mozna tego'' ładniej ''napisacZurek z jajeczkiem zabielany chmurka smietany
............................... ze slodka nutka
karkówka +sos'' pieczeniowy'' z miesa+ziemniaki dla męzaa dla nas kasza gryczan + surówka ''bukiet warzyw''
agusia9915
Matka wariatka
nie
pewnie myslisz ze miecho tylko dla meza?
nie dla niego specjalnie tylko ziemniaki a dla nas kasza a reszta dla wszystkich
nie dla niego specjalnie tylko ziemniaki a dla nas kasza a reszta dla wszystkich
reklama
A teraz to rozumiem.nie
Mąż pewnie nie lubi kaszy gryczaniej.
My wszyscy uwielbiamy.
Podziel się: