reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
A my mamy dziś sałatkę jarzynową i piersi z indyka:tak:

Boshe,:szok::szok::szok: Patch, jakby mój tata zobaczył taki obiad to "pojechał" by po mamie albo mnie niesamowicie..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dla niego obiad musi mieć dwa dania..konkretne...a jak obiadu nie ma to chodzi wku....ny cały dzień...a tak jest ostatnio często

Boshe,:szok::szok::szok: Patch, jakby mój tata zobaczył taki obiad to "pojechał" by po mamie albo mnie niesamowicie..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dla niego obiad musi mieć dwa dania..konkretne...a jak obiadu nie ma to chodzi wku....ny cały dzień...a tak jest ostatnio często
Oj, Mysia, coś mi się zdaje, że u Was w domu chłopy za bardzo się panoszą :no:
U nas jest zawsze jedno danie, 2 razy w tygodniu jest zupa. A jak ktoś jest głodny po obiedzie, to proszę bardzo, jest kuchnia, nóż, zawartość lodówki i dwie rączki - może sobie sam coś dorobić.

A u nie są zawsze dwa dania. Madzia jest fanką zupki i tak było zawsze. Natomiast my samą zupa sie nie najemy. Dlatego gotuję dwa dania. A najbardziej mnie wkurza jak mój małżonek przyjdzie i mówi, ze on nie ma ochoty na obiad i zrobi sobie kanapki.:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Moj maz tez kiedys wybrzydzal, wciaz porownywal do matki i siostry, bo one lepiej pichca....ale jakos mu przeszlo i ostatnio nawet uslyszalam, ze coraz lepiej mi wychodzi..oczywiscie nie moze byc nic gotowego, co sie wrzuca na petelnie, musi byc wszystko domowej roboty :D

A dzis na obiad:
Zurek z jajeczkiem zabielany chmurka smietany
Kurczece udeczka w ziolach + makaron podsmazany na patelni + buraczki zasmazane ze slodka nutka

:D

A u nas dziś zupa pomidorowa z ryżem.Tylko dla mnie,bo mąż w pracy.A Kuba obiadek :Jarzynki z królikiem.:-D

nie
pewnie myslisz ze miecho tylko dla meza?
nie dla niego specjalnie tylko ziemniaki a dla nas kasza a reszta dla wszystkich:tak:

reklama
Do góry