reklama
agusia9915
Matka wariatka
czekam aż mi przywiozą gołąbki )))
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Żeby mi tak ktoś przywiózł gołąbki
Dzisiaj ziemniaki, kotlety z piersi i marchewka z groszkiem;-)
Dzisiaj ziemniaki, kotlety z piersi i marchewka z groszkiem;-)
agusia9915
Matka wariatka
Wolfia
właśnie upiekłam sernik (bedzie z toffi)
na obiad ..uda albo sie nie uda;-)..i reszta
właśnie upiekłam sernik (bedzie z toffi)
na obiad ..uda albo sie nie uda;-)..i reszta
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
o widzę Agusia ze wróciłas do zdrowia, jak juz za pieczenie sie zabierasz;-) a jaki to sernik z toffi zapodawaj przepis
u nas dzis nawet nie wiem, bo nie zdązyłam zapytac mamy rano
u nas dzis nawet nie wiem, bo nie zdązyłam zapytac mamy rano
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
karkówka w miodzie+ziemniaki+surówka z białej rzodkwi
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Nigdy nie jadłam czegoś takiego Powinnam żałować?;-)karkówka w miodzie+ziemniaki+surówka z białej rzodkwi
barszcz biały z warzywami i jajkiem
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja już szykuję obiad na jutro. marchewka pokrojona w kosteczkę jak mały pójdzie spać to zeszklę cebulkę i będzie się dusić.A mięsiwo i ziemniaki to już jutro.
WolfiA później mogę podać ci super prosty przepis na naprawdę dobry barszcz wigilijny.ja go robiłam rok temu i w tym roku też będę robiła-nawet mojej wymagającej pod względem smaku mamie smakował i powiedziała w tym roku że też mam robić barszcz.
WolfiA później mogę podać ci super prosty przepis na naprawdę dobry barszcz wigilijny.ja go robiłam rok temu i w tym roku też będę robiła-nawet mojej wymagającej pod względem smaku mamie smakował i powiedziała w tym roku że też mam robić barszcz.
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karola byłabym Ci bardzo wdzięczna Jeszcze nie gotowałam barszczu czerwonego takiego jak na WigilięWolfiA później mogę podać ci super prosty przepis na naprawdę dobry barszcz wigilijny.ja go robiłam rok temu i w tym roku też będę robiła-nawet mojej wymagającej pod względem smaku mamie smakował i powiedziała w tym roku że też mam robić barszcz.
Podziel się: