reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
tak jak pisze Kasiad to właśnie koper włoski: robiłam je wczoraj pierwszy raz, są smaczne - maja chrakterystyczny smak lekko anyzkowy, gotuje je w ćwiartkach w osolonej wodzie i podaje tak jak szparagi: z masełkiem i bułka tartą:tak:
masz fotke moze jestem ciekawa jak to wyglada???
 
nie no on mial bez smietany ale mysle ze ogorek kiszony tak dziala w koncu sok z ogorka podobno dziala jak z kapysty ;-)

dzieki za foto
 
reklama
mielone mizeria i smazone plastry ziemniakow
szymek zupka sloiczkowa i pewnie mizeria bo wyskoczy z krzeselka jak nie dostanie
 
Do góry