Madzia04071990
Fanka BB :)
Wogole nie bralam do siebie tego co mowil,jak zobaczylam,ze rosnie to juz nic mnie nie interesowalo ☺To jest świetny wynik! Trzykrotny wynik to jest rewelacja!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wogole nie bralam do siebie tego co mowil,jak zobaczylam,ze rosnie to juz nic mnie nie interesowalo ☺To jest świetny wynik! Trzykrotny wynik to jest rewelacja!
Ten lekarz jest jakiś dziwny. Na początku zawsze musi być mało żeby później było dużo trzykrotny przyrost oznacza że ciąża jest silna i dobrze się rozwija. W poniedziałek powinna już być bardziej konkretna liczba ponad 200 a jak dalej będzie tak ładnie rosło to ponad 300Wogole nie bralam do siebie tego co mowil,jak zobaczylam,ze rosnie to juz nic mnie nie interesowalo ☺
Dlatego biore na niego poprawki ciesze sie,ze rosnie juz nie moge doczekac sie USGTen lekarz jest jakiś dziwny. Na początku zawsze musi być mało żeby później było dużo trzykrotny przyrost oznacza że ciąża jest silna i dobrze się rozwija. W poniedziałek powinna już być bardziej konkretna liczba ponad 200 a jak dalej będzie tak ładnie rosło to ponad 300
Ja tu widze kreseczki Mysle,ze mozna Ci gratulowac ❤ moje byly jeszcze jasniejsze, a niektore negatywne powtorz test jeszcze rano i koniecznie daj znac!Dziewczyny jak myślicie będzie dzidzia? Jestem po poronieniu w 8tyg. Poronilam w kwietniu. Planuje zrobić jeszcze test jutro rano i w przyszłym tygodniuZobacz załącznik 1139710
Gratulacje! Gołym okiem widać kreseczki nie ma się nad czym zastanawiać!Dziewczyny jak myślicie będzie dzidzia? Jestem po poronieniu w 8tyg. Poronilam w kwietniu. Planuje zrobić jeszcze test jutro rano i w przyszłym tygodniuZobacz załącznik 1139710
Niekoniecznie popatrz na moje testyDam napewno rano znać. Ten test nie robiłam rano z rannego moczu tylko w południe Ale myślę że nie to nie ma żadnego znaczenia jak jestem w ciąży to w każdym momencie pokaże kreseczki
Ma bardzo duże znaczenie. Poziom bety jest najwyższy w moczu z nocy.Dam napewno rano znać. Ten test nie robiłam rano z rannego moczu tylko w południe Ale myślę że nie to nie ma żadnego znaczenia jak jestem w ciąży to w każdym momencie pokaże kreseczki
Dam napewno rano znać. Ten test nie robiłam rano z rannego moczu tylko w południe Ale myślę że nie to nie ma żadnego znaczenia jak jestem w ciąży to w każdym momencie pokaże kreseczki