reklama
Brawo Oliwcia:-) Jak dzieci szybko się uczą:-)
teraz dzwoniłam do mamy, siedzi z Antosiem i jak tylko odbiera tel to Antek krzyczy bo też chce rozmawiać, dała parę razy jemu słuchawkę do ucha, ja mówiłam, a On słuchał i rozgladał się, gdzie jest mamusia:-) i teraz za każdym razem nie daje już Babci porozmawiać:-)
teraz dzwoniłam do mamy, siedzi z Antosiem i jak tylko odbiera tel to Antek krzyczy bo też chce rozmawiać, dała parę razy jemu słuchawkę do ucha, ja mówiłam, a On słuchał i rozgladał się, gdzie jest mamusia:-) i teraz za każdym razem nie daje już Babci porozmawiać:-)
Magdaleona
Fanka BB :)
Oliwka robi dokładnie to samo, jak tylko zadzwoni telefon drze się ile fabryka daje...jak tylko odbiera tel to Antek krzyczy bo też chce rozmawiać, dała parę razy jemu słuchawkę do ucha, ja mówiłam, a On słuchał i rozgladał się, gdzie jest mamusia:-) i teraz za każdym razem nie daje już Babci porozmawiać:-)
Anek@
Kuba na widok komorki i osoby rozmawiajacej tez sie wydziera, ze wlasnych mysli nie slychac. A jak juz znajomi przyjda i rozmawiamy to maly zawsze musi udzielic sie w dyskusji.
Dzisiaj moje malenstwo konczy 10 miesiecy, normalnie nie wiem kiedy to zlecialo, przeciez dopiero co przyszlismy ze szpitala z takim maluszkiem, ktory caly czas spal ( a ja glupia nie moglam sie doczekac kiedy zacznie chodzic ;-) ), nie moge uwierzyc jak szybko sie zmienil w malego rozbrykanego szkraba, ktorego pelno wszedzie i nad ktorym ciezko zapanowac...taki maly zywiol :-) Zanim sie obejrze to bede go prowadzic do przedszkola....
Dzisiaj moje malenstwo konczy 10 miesiecy, normalnie nie wiem kiedy to zlecialo, przeciez dopiero co przyszlismy ze szpitala z takim maluszkiem, ktory caly czas spal ( a ja glupia nie moglam sie doczekac kiedy zacznie chodzic ;-) ), nie moge uwierzyc jak szybko sie zmienil w malego rozbrykanego szkraba, ktorego pelno wszedzie i nad ktorym ciezko zapanowac...taki maly zywiol :-) Zanim sie obejrze to bede go prowadzic do przedszkola....
Rybcia_21
Dominika też uwielbia sie znęcać nad mamą ciągnie mnie za włosy drapie po buzi i do tego doszło teraz klepanie po policzkach.
Telefon mój to chyba się już stał własnością Dominiki bo tylko ona go trzyma.A jak dzwoni to już jest kłopot odebrać.
A i młodszy kot jest martretowany przez niunie.Ale jemu to chyba odpowiada bo juz nie ucieka od niej.
Brawo dla Oliwki
Telefon mój to chyba się już stał własnością Dominiki bo tylko ona go trzyma.A jak dzwoni to już jest kłopot odebrać.
A i młodszy kot jest martretowany przez niunie.Ale jemu to chyba odpowiada bo juz nie ucieka od niej.
Brawo dla Oliwki
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Wczoraj w końcu Victor zaczął bić brawo i robi kosi-kosi,jupi doczekaliśmy się
Rybcia_21
vici brawo dla Vikiego
A moja Dominika nauczyła sie juz w grudniu pokonywać wysokie progi.
U teściowej z pokoju do kuchni jest 10czy nawet 15cm próg.I u nas w domu tez jest z przedpokoju do pokoju mojej mamy.
A moja Dominika nauczyła sie juz w grudniu pokonywać wysokie progi.
U teściowej z pokoju do kuchni jest 10czy nawet 15cm próg.I u nas w domu tez jest z przedpokoju do pokoju mojej mamy.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzięki Rybcia
Victor też pokonuje progi już długo u nas jest miedzy naszym pokojem i przedpokojem i w jego pokoju tez jest próg na przedpokój.Mały raczkuje po całym mieszkaniu a na progach pełza.
Victor też pokonuje progi już długo u nas jest miedzy naszym pokojem i przedpokojem i w jego pokoju tez jest próg na przedpokój.Mały raczkuje po całym mieszkaniu a na progach pełza.
reklama
Rybcia_21
vici to tak jak Dominika jak ma pokonać próg to sie kładzie na niego i jakoś wdrapuje.I hop i jest już w pokoju babci.
Podziel się: