No wlasnie babcia z niania niezly duet edukacyjny a mama albo w pracy albo na BB ;-) zamiast synka stymulowac do rozwoju...a teraz jeszcze mi sie kroi projekcik na 3 miesiace produkcja reality show to juz wogole dziecko mnie nie pozna...:-(Czy wasze dzieciaczki jak chca po cos siegnac lub wyzej popatrzec to tez swiadomie staja na palcach strasznie smiesznie to wyglada.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victor też staje na palcach a przy narożniku jak chce wejść to noge stara się zarzucić do góry oj to dopiero komicznie wygląda.Na imie reaguje już długo.Co do''nie wolno''to jest różnie niestety.Ostatnio zaczął kiwać tak i to świadomie,ja się pytam czy idziemy jeść a on się cieszy i kiwa tak tak.
Rybcia_21
Fanka BB :)
BUBA moja Dominika też staje na palcach jak chce coś sięgnąć z ławy czy z łóżka.Na imie też juz długo reaguje.A teraz coraz to bardziej sie rozchodziła przy meblach.
Magdaleona
Fanka BB :)
Tak ,Oliwka robi tak samo, a do tego jak złapie za krawędź stołu, to potrafi się podciągnąć i jej nóżki wiszą w powietrzu...No wlasnie babcia z niania niezly duet edukacyjny a mama albo w pracy albo na BB ;-) zamiast synka stymulowac do rozwoju...a teraz jeszcze mi sie kroi projekcik na 3 miesiace produkcja reality show to juz wogole dziecko mnie nie pozna...:-(Czy wasze dzieciaczki jak chca po cos siegnac lub wyzej popatrzec to tez swiadomie staja na palcach strasznie smiesznie to wyglada.
Tak ,Oliwka robi tak samo, a do tego jak złapie za krawędź stołu, to potrafi się podciągnąć i jej nóżki wiszą w powietrzu...
Dobre
vici
Magdaleona może Oliwka szykuje się na stiuardese(nie wiem jak się pisze)i już od ziemi się odrywa
Tak ,Oliwka robi tak samo, a do tego jak złapie za krawędź stołu, to potrafi się podciągnąć i jej nóżki wiszą w powietrzu...
Antek robi identycznie
vici
O jacyś lotnicy i stiuardesy nam rosna,może będziemy mieli zniżki pózniej na lataniu
O jacyś lotnicy i stiuardesy nam rosna,może będziemy mieli zniżki pózniej na lataniu
pomyślimy :-) :-) :-) dobrze miec znajomości ;-) ;-) ;-)
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
BUBA czytałam o osiągnięciach Franka. Gratulacje i dla innych dzieci. Ja się pochwalę, że Olek zaczyna się podciągać stawać na nóżkach w łóżeczku i przy meblach a dziś nauczył się pokazywać jaki urósł duży. Na polecenie "chodź" też już przychodzi i rozumie "nie wolno", zwlaszcza gdy chodzi o kabelki od telefonu. :-) I pięknie tańczy jak słyszy muzykę z płyty Mini mini. Na siedząco oczywiście!
Czy Wasze dzieci też na początku stawały na palcach jak baletnica i kiedy stanęły na całych stópkach?
Czy Wasze dzieci też na początku stawały na palcach jak baletnica i kiedy stanęły na całych stópkach?
Podziel się: