Zuziu ja odkrylam te umiejetnosc przypadkiem.Jak dawalam mu jedzonko to on czesto chwylal lyczeczke ale ja w obawie zeby sobie oka nie wydlubal konsekwentnie mu odbieralam.Az ktoregos dnia zaryzykowalam i sie okazalo ze sobie calkiem niezle radzi.
reklama
gratuluje wszelkich nowych umiejetnosci
my na razie po staremu - nieudolni pelzamy na brzuchu do tylu - a dzis nawet mala wlazla pod lozko michala i tylko jej glowa wystawala a teraz wlasnie obgryza stol poza tym nawet ladnie siedzimyu - chociaz czasami sie kiwamy ale jeszcze nie siadamy i nie mowimy ... sama tez mala nie je - ja ja wole karmic
my na razie po staremu - nieudolni pelzamy na brzuchu do tylu - a dzis nawet mala wlazla pod lozko michala i tylko jej glowa wystawala a teraz wlasnie obgryza stol poza tym nawet ladnie siedzimyu - chociaz czasami sie kiwamy ale jeszcze nie siadamy i nie mowimy ... sama tez mala nie je - ja ja wole karmic
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Nasz Julek nadal bardzo "stacjonarny" i leniwy, ale za to rozgadany. Mówi baba, buba, bubu... Pewnie chce wołać kota co się zowie "Biba" i jest najbardziej zajmującym domownikiem No i najważniejsze: mówi już mama
Magdaleona
Fanka BB :)
Buba to gratulacje z takiego małego samosia!
Gratulujemy wszystkich nowych umiejętności
Jestem w szoku co już niektóre dzieciaczki potrafią, my jesteśmy dużo w tyle. Kuba nie raczkuje, nie czołga się, nawet nie próbuje leniuszek z niego posadzony chwilkę siedzi a potem się przewraca na boki. Za to jest bardzo rozgadany mówi tata, baba, dada, papa i od kilku dni mama:-)
Jestem w szoku co już niektóre dzieciaczki potrafią, my jesteśmy dużo w tyle. Kuba nie raczkuje, nie czołga się, nawet nie próbuje leniuszek z niego posadzony chwilkę siedzi a potem się przewraca na boki. Za to jest bardzo rozgadany mówi tata, baba, dada, papa i od kilku dni mama:-)
Anek@
Fanka BB :)
Jak zazdroszcze Wam kobitki ze juz uslyszalyscie mama osobiscie nie moge sie tego dnia doczekac..Kuba narazie jest na etapie wrrr, grrrr i nic wiecej Ale juz ladnie siedzi, raczkowac nie chce za to caly czas kombinuje jakby tu stanac..
reklama
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom postępów!!!
Buba jestem pod wrażeniem że Franek radzi sobie z łyżeczką, brawo dla niego!!!
Karolinka dziś pierwszy raz powiedziała MA więc może wkrótce usłyszę upragnione MAMA. Przez jeden tydzień non stop gadała TA DA TA TA, ale jej przeszło
Jak dam ją na dywan to zaraz na brzuszek, wskakuje na kolanka i się kiwa, czasem uda się jej przesunąć do przodu ale przeważnie do tyłu jak ją posadzę to siedzi ale jeszcze pochyla się do przodu, sama nie siada.
Buba jestem pod wrażeniem że Franek radzi sobie z łyżeczką, brawo dla niego!!!
Karolinka dziś pierwszy raz powiedziała MA więc może wkrótce usłyszę upragnione MAMA. Przez jeden tydzień non stop gadała TA DA TA TA, ale jej przeszło
Jak dam ją na dywan to zaraz na brzuszek, wskakuje na kolanka i się kiwa, czasem uda się jej przesunąć do przodu ale przeważnie do tyłu jak ją posadzę to siedzi ale jeszcze pochyla się do przodu, sama nie siada.
Podziel się: