reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Joaśka Kochana Dominika do roku czasu spała w łóżeczku sama i też się mi nie budziła w nocy.
Co prawda teraz śpimy razem ale też się Dominika nie budzi
Dominika miala chyba 8 tyg. jak się budziła o 7 rano na jedzonko.A zasypiała o 21 po ostatnim karmieniu.

reklama
Jak ja spałam z Inguchą (od czasu do czasu jak już bardzo marudziła i nie chciało nam się już do niej wstawać to braliśmy ją do siebie) to też się nie budziła (ciekawe zjawisko:eek:) ale mi chodziło o to, żeby się nie budziła jak śpi w łóżeczku w swoim pokoju;-)

A u nas, jak Jagoda się budzi, to nie ma znaczenia gdzie śpi, tyle, że jak ja wezmę do nas, to przynajmniej ruszać tyłka nie muszę.

Rozumiem Cię Asiun o co Ci chodzi.

Jak był Maciek to Dominika sama spała w łóżku i się też nie budziła.
A jak rano się obudziła to przytuptała do nas aby się poprzytulać do tatusia bo do mnie wtedy sie juz nie chciała przytulać.

Ale Wam fajnie. U nas spanie to jakas masakra. Vika usypia o 23-24 i to po wielkich awanturach i wyprobowaniu wszystkich mozliwych metod przez poprzednie 2h.
I w nocy tez sie budzi :-(

Asiun nie jest mowione że maluszek będzie się tak budziła jak Ingucha w nocy.
Życzę Ci tego aby były wszystkie nocki przespane z maluszkiem.
Priscilla oj to strasznie późno Victoria chodzi spać.
Moja Dominika teraz u siostry przez te 3tyg. nauczyła się chodzić spać tuż po 20 i bez problemu zasypia.

reklama
Do góry