reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
No musze się pochwalic no ;-)
Natalka policzyła dziś rano od jeden do dziesięciu :szok: Na pewno nie wie o co chodzi, ale pamiec to trzeba jej przyznać ma niezłą :tak: i jeszcze cos zrobiła, że z podziwu nie mogliśmy wyjśc, ale ...zapomniałam :zawstydzona/y::sorry: jak sobie przypomne to Wam napiszę:tak:
No i wyszło, ze tą pamiec to na pewno nie ma po mnie :-D:rofl2:

Dominika tez calkiem niezle sobie radzi:-) U Natalki oczywiscie te cyfry tez nie sa takie wyrazne ale wszytskie zrozumiałe, no moze oprócz "dwa", bo ona mówi: "ja" :-)

U nas rzadzi trzy :-D:-D:-D W Mai wykonaniu to jest "tsi" i jeszcze pokazuje mi palec albo cala dlon :-D:-D
Dzis gralismy w monopoly i wziela pionka i jechal nim i wlasnie mowila tsi tsi tsi :-D:-D

no ładnie:tak: gratuluje:tak:
Vici o czym juz one rozmawiaja???:szok:

Mam to samo:-D:-D poczekaj ich maluchy beda klepac zdaniami i sie klucic a my bedziemy mialy blogosc:tak::tak: Jeszcze beda nam zazdroscic:laugh2::laugh2:
U nas slownik malo rozwiniety.Narazie ucze malego pokazywac 2 na palcach moze do urodzin zdaze :-p
Najwazniejsze aby sie dogadac z dzieciakami a to potrafimy:yes:

reklama
Mnie najbardziej Victor zdziwil u mojej mamy.Piwo Jacek kupil i zostawil w przedpokoju pod biurkiem i do obiadu mu sie zachcialo.Powiedzial do Victorka przynies mi piwko z pod biurka a maly przytargal butle.Nie to,ze ciezka(choc tak bo to byl;o tyskie 0,66) ale my nie uzywamy slowa biurko w domu a i tak zakumal.Nie widzial piwa wiec po prostu zrozumial tatusia.Dzielny chlopak.
A z drugiej strony to Jacek dostal ochrzan:-D:-Dbo dziecko wykozystal len jeden heheheheh

Do góry