witam. zajrzałam na chwilkę.
chyba od kilku miesięcy mnie nie było na dłużej.
pierwsze co to dwulatki, reszta moze kiedyś

Oskar 2 latka 3msc mówi w zasadzie wszystko, pełnymi zdaniami tyle, wyrazy jeszcze przekręca, część mówi po swojemu, ale osoba postronna mniej więcej zrozumie o co chodzi

bardzo duzo spiewa, zna z 10 całych piosenek i duzo tańczy, wierszyki i bajki dokańcza, krótkie wierszyki potrafi powtórzyć i 2 krótkie bajki o kubusiu puchatku. liczy do 10, ale często jak ma 2 przedmioty to liczy: jeden, da, czy

kolory rozróznia jak np. powiem podaj zielony klocek, to poda, albo mówi: taki jak po, pipi,tinki, lala- czyli po kolorach teletubisiów, ale sam nazwać umie zielony i czerwony- oczywiście z przejścia dla pieszych

kształty podstawowe, ale jak zapytam o romb czy owal to tez pokaże prawidłowo, włącza wszystko co popadnie, przy komputerze siedzi sporadycznie ze mną i oglądamy stronę minimini- na topie są piosenki z braci koala, grać to jeszcze długo nie będzie, co to to nie

rysuje tzw. mazy, dobrze układa puzzle tyle, ze samo wkładanie jeszcze mu nie idzie, ostatnio zaczął mi skakać ze wszystkiego. wchodzi na fotel, kanapę, wszelkie murki, co przyprawia mnie o zawał. sam je, rozbiera się, zakłada spodnie, buty, czapkę i tylko został nam nocnik

)
pozdrawiamy