reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co polecacie dla maluszka?

hehe no nie wiadomo. Ja najbardziej lubie Bobasa ale strasznie cięzko go u nas dostać

edit:
właśnei znalazlam taki gadżecik http://allegro.pl/haczyki-uchwyty-zawieszki-na-raczke-zakupy-torbe-i1998925544.html musze koniecznie sobie zakupić, bo jak narobię zakupów to mi się zwykle pod wózkiem nie mieści :D

o i jesczez coś! to jest dobre na duże śniegi, którąś zimę już myślaalm,z e powinni takie coś opatentować no i jest! płozy do wozka
http://allegro.pl/ploza-plozy-narta-do-wozka-duza-wozek-dzieciecy-i2009278978.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, zastanawiam się bardzo poważnie nad zakupem tego wózka:
WÓZKI DLA DZIECI WIELOFUNKCYJNE - GRANDER - Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...
(oczywiście inny, bardziej neutralny kolor - by pasował i do dziewczynki i do chłopca, bo w przyszłości chcemy mieć jeszcze jedno dziecko).
On jest do x landera podobny, tyle, że lżejszy o wiele. Widziałam go już i bardzo mi się podobal - fajnie się nim manewrowało, ładnie się składa, i wygląda na solidny. Jest jedno 'ale' - to są wózki stosunkowo nowe, i nie ma zbyt dużo opinii na ich temat w necie. Pytałam w kilku sklepach i podobno schodzą na pniu, ale nie wiem jak się sprawują (choć opinie, które znalazłam były pozytywne, ale kto wie - może to producent taką tajną kampanią rozpoczął wkraczanie na rynek?) Sama nie wiem, więc szukam opinii bardziej sprawdzonych. Dajcie znać jak Wam się ten wózek widzi proszę i z góry dziękuję :)

agushka wózek bardz ladny tylko dowiedz się dokładnie kiedy on te 10 kg waży, bo waga wozka powinna byc rózna z gondolą, spacerówka i fotelikiem. Możliwe, ze te 10 kg to sam stelaż skoro jest podana tylko jedna waga

Dziewczyny, zastanawiam się bardzo poważnie nad zakupem tego wózka:
WÓZKI DLA DZIECI WIELOFUNKCYJNE - GRANDER - Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...
(oczywiście inny, bardziej neutralny kolor - by pasował i do dziewczynki i do chłopca, bo w przyszłości chcemy mieć jeszcze jedno dziecko).
On jest do x landera podobny, tyle, że lżejszy o wiele. Widziałam go już i bardzo mi się podobal - fajnie się nim manewrowało, ładnie się składa, i wygląda na solidny. Jest jedno 'ale' - to są wózki stosunkowo nowe, i nie ma zbyt dużo opinii na ich temat w necie. Pytałam w kilku sklepach i podobno schodzą na pniu, ale nie wiem jak się sprawują (choć opinie, które znalazłam były pozytywne, ale kto wie - może to producent taką tajną kampanią rozpoczął wkraczanie na rynek?) Sama nie wiem, więc szukam opinii bardziej sprawdzonych. Dajcie znać jak Wam się ten wózek widzi proszę i z góry dziękuję :)
Ogólnie wózek wygląda fajnie ,ale ja mam firmę "Tutek" bardzo niedaleko i widzę ile mają reklamacji .:szok::szok::szok:
Ja bym nie ryzykowała...
Ale to moje zdanie ;-):-):-)
Główna przyczyna reklamacji to odpadające lub odpinające się koła ,mechanizm zawieszenia i rdzewienie stelaży wózków...
Tyle wiem od pracowników z tej hurtowni :baffled::baffled::baffled:
już tam nawet nie chodzę ,bo nie ma po co ,po usłyszeniu takich opinii .:baffled::baffled:

oglądałam tutak i naprawdę jest lekki. pierwsza myśl kupujemy.
ale niestety jak lepiej mu się przyjrzałam to stwierdziałam że nie, nie, nie. przedewszystkim przeszkadzają mi strasznie (po zamontowaniu gondoli) te druty po bokach. fakt że dzięki temu gondola się nie kiwa (jak np. w x-lander, mutsy itp) ale jest do dla mnie nie do przejścia.

My mamy wozek Jane, jezdzila w nim nasz coreczka Hania. Wozek jest naprawde wygdny i moge go poelcic, mozna go prowadzic jedna reka ( pod warunkiem, ze kola sa odpowiednio napompowane) łątwo się składa, ale gabarytowo najlepiej wchodzi do samochodów kombi, chociaz u nas i do VW Polo wszedl po rozbiorce na czesci pierwsze.
My ten wozek dostalismy od bratowej, tak wiec jest juz po dwojce dzieci i nie wyglada, zeby mialo mu sie cos stac...
I takie pytanko, zastanawiam sie nad przeznaczeniem pieniedzy z becikowego, z racji tego, ze mamy duzo rzeczy po corce, chce kupic cos przydatnego. Myslalam o termometrze do uszka, bo przy dwojce dzieci pewnie sie przyda, macie moze jeszcze jakies pomysly na sprawdzone i przydatne gadzety.
Z gory dziekuje za odpowiedz.

reklama
termometry do ucha odradzam, miałam dwa i ani jeden sie nie sprawdził, ja uzywam takiego w smoczku, kosztował tylko 20zł a dokazuje bardzo dokładnie i stas bardzo go lubi:)
my korzystamy z wozka jedo i z czystym sumieniem moge go polecic:) teraz takze bedziemy go uzywac, z tym ze z dodatkowa siedzaca dostawką dla stasia:)

Do góry