reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co polecacie dla maluszka?

Zielony to kolor neutralny :-) Fajna sprawa.Ja powiem Ci,ze kupilismy lozeczko w ikea+materac+3xposciel i wydalam ok 200zl.Nie sa tak sliczne,ale za to praktyczne :-)

reklama
Wasnie do ikea sie chyba tez wybiore bo nigdy nie byłam a w sumie odemnie do najblizszej jest chyba jakies 50 km wiec nie daleko . Ale puki co to narazie ta z allegro najbardziej mi sie podoba

My też mamy łóżeczko z ikei i sobię chwalę. Teraz też w ikei zamierzamy przed porodem kupić łóżko z materacem dla Nataszki a łóżeczko zostanie dla dzidzi :)

pieszczoszka piekny ten komplecik. no ale dosyc kosztowny. moze taniej by wyszlo zkompletowac sobie taki zestaw , a tak naprawde wszystko z tego zestawu chcialabys miec ? a co do kolorow to zawsze mozesz kupic zelony, zolty, pomaranczowy, kremowy zestaw. nikt nie mowil ze jak chlopiec to musi miec wszystko niebieskie a dziewczynka rozowe;-)

łóżeczko mam wybrać a kupi je moja mama:) Bo już mam obiecane:) co do koloru własnie jak bedzie chłopczyk chciała bym własnie niebieski chyba a dziewczynka w sumie kazdy inny :p

Łóżeczko spoko a cenowo nie taki dramat bo z pełnym oprzyrządowaniem ;) Ja już trochę chodziłam po sklepach i hurtowniach w BB i ceny są masakryczne "puste" łóżeczko to od 300zł w góre. Choć jak piszesz ikea blisko :-)
A co do kolorów to co kto lubi ale u mnie ani niebieski ani różowy nie wchodzi w grę bo właśnie nie lubię :)

Ja mam 2 komplety pościeli z falbaną, ochraniaczami i baldachim z moskitiera od mamo-tato (polecam na allegro) więc nie będę kupowała, materac mam bardzo dobry kokos-pianka-gryka tylko łózeczko w fatalnym stanie, bo panowie zarwali i rozwalili na wsyztskie możliwe strony. Fakt, ze Michał był 4 dzieckiem w tym łózeczku. Jak sie uda to bym chciała nowe kupić, a jak nie to stare choć rozleciane lezy na strychu, najwyżej je jakimis gwoździami pozbijam. Na razie nastawiam się na nowe ale czas pokaże.

reklama
Wasnie do ikea sie chyba tez wybiore bo nigdy nie byłam a w sumie odemnie do najblizszej jest chyba jakies 50 km wiec nie daleko . Ale puki co to narazie ta z allegro najbardziej mi sie podoba
My też kiedyś jak w Łodzi nie było Ikei jeździliśmy do Janek, a teraz jak mamy na miejscu to rzadko jesteśmy :) Planuję jednak kupić tam zestawy pacynek, bo są po prostu świetne i najróżniejsze. Z ciekawych zabawek to mają świetne drewniane samochodziki.

Do góry