reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wasnie do ikea sie chyba tez wybiore bo nigdy nie byłam a w sumie odemnie do najblizszej jest chyba jakies 50 km wiec nie daleko . Ale puki co to narazie ta z allegro najbardziej mi sie podoba
WIOLKA1509
Fanka BB :)
pieszczoszka piekny ten komplecik. no ale dosyc kosztowny. moze taniej by wyszlo zkompletowac sobie taki zestaw , a tak naprawde wszystko z tego zestawu chcialabys miec ? a co do kolorow to zawsze mozesz kupic zelony, zolty, pomaranczowy, kremowy zestaw. nikt nie mowil ze jak chlopiec to musi miec wszystko niebieskie a dziewczynka rozowe;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
łóżeczko mam wybrać a kupi je moja mama Bo już mam obiecane co do koloru własnie jak bedzie chłopczyk chciała bym własnie niebieski chyba a dziewczynka w sumie kazdy inny
dziuba_1
Aktywna w BB
Łóżeczko spoko a cenowo nie taki dramat bo z pełnym oprzyrządowaniem Ja już trochę chodziłam po sklepach i hurtowniach w BB i ceny są masakryczne "puste" łóżeczko to od 300zł w góre. Choć jak piszesz ikea blisko :-)
A co do kolorów to co kto lubi ale u mnie ani niebieski ani różowy nie wchodzi w grę bo właśnie nie lubię
A co do kolorów to co kto lubi ale u mnie ani niebieski ani różowy nie wchodzi w grę bo właśnie nie lubię
Ja będę kupowała taki komplet:
Kolor będzie zależał od płci ,ale dla Kuby miałam zielony i nadal nad zielonym się zastanawiam :-):-)
15el. komplet pościeli z baldachimem 90x120 GRATIS (1904355595) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor będzie zależał od płci ,ale dla Kuby miałam zielony i nadal nad zielonym się zastanawiam :-):-)
15el. komplet pościeli z baldachimem 90x120 GRATIS (1904355595) - Aukcje internetowe Allegro
kilolek
podwójna listopadowa mama
Ja mam 2 komplety pościeli z falbaną, ochraniaczami i baldachim z moskitiera od mamo-tato (polecam na allegro) więc nie będę kupowała, materac mam bardzo dobry kokos-pianka-gryka tylko łózeczko w fatalnym stanie, bo panowie zarwali i rozwalili na wsyztskie możliwe strony. Fakt, ze Michał był 4 dzieckiem w tym łózeczku. Jak sie uda to bym chciała nowe kupić, a jak nie to stare choć rozleciane lezy na strychu, najwyżej je jakimis gwoździami pozbijam. Na razie nastawiam się na nowe ale czas pokaże.
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
My też kiedyś jak w Łodzi nie było Ikei jeździliśmy do Janek, a teraz jak mamy na miejscu to rzadko jesteśmy Planuję jednak kupić tam zestawy pacynek, bo są po prostu świetne i najróżniejsze. Z ciekawych zabawek to mają świetne drewniane samochodziki.Wasnie do ikea sie chyba tez wybiore bo nigdy nie byłam a w sumie odemnie do najblizszej jest chyba jakies 50 km wiec nie daleko . Ale puki co to narazie ta z allegro najbardziej mi sie podoba
Podziel się: