reklama
aniag78
Fanka BB :)
U nas króluje mineralna z dodatkiem soków własnej roboty. Czasem herbatka z suszu owocowego, kakao na mm, rozwodnione soki owocowe lub sok z kapusty kiszonej, ogórków kiszonych, woda mineralna z miodem. Wód smakowych nie kupujemy, bo ich skład poraża, napojów gazowanych także.
Aniag - a jakie herbatki z suszu podajesz? Słyszałam iele dobrego o tych które arabica wymieniła - TeaForKids - ale jeszcze nie próbowałam, może zamówię dzieciaczkowi na lato
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Pamiętaj,że przede wszystkim nic na siłę i od tego zacznijmy. na wszystko moim zdaniem przychodzi odpowiedni czas,próbuj podawać dziecko różne smaki,soczki i na pewno coś prędzej czy później przypadnie mu do gustu.
reklama
Możesz kupować soki tłoczone, są łatwo dostępne, Lidl, Biedronka, np. jabłkowy i rozwadniać bo są mega słodkie. I najlepsza taka porządna sokowirówka Link do: Sokowirówki luksusowe | EUJUICERS.PL Herbata np. czerwona rooibos (nie owocowa czerwona), słodzona miodem czy stawią lub erytrolem też jest dobrą opcją bo jest mega zdrowa i smaczna, przynajmniej moje dzieci lubią
Ostatnia edycja: