reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

U nas śmierdząca była tylko raz, gdy nie mogłam się oprzeć i podałam małemu deserek (jabłko-banan) przysłany przez Nutricię. No i całkiem się wylaczyłam z wprowadzania póki co nowości.:sorry2:

reklama
U małego nadal skóra bez zmian :no: Normalnie czasem mam wrażenie jakby był małym gadem... Skóra na nogach to dosłownie skorupa :-(

Policzki sie troszke poprawily, jeszcze sa troszke suche ale nie tak bardzo i juz sie nie blyszcza, innych zadnych objawow nie ma, tylko zatkany nosek, wiec moze to nie skaza, sama nie wiem w poniedzialek ide do lekarza

a moż ereaguje na zmianę pogody? trzymam kciuki, żeby u lekarza wszystko się wyjaśniło;) powodzenia Madlen

Kasro- u nas było tak, że mała piła ( a wcale nie chciała!!!) Nan, to raz ulewała bardzo, nie smakowało jej jak cholera, odkąd jesteśmy na Bebiko zuzia robi piękne "musztardówki po obiedzie":-) a raz się tylko zdarzyło, że zrobiła tak śmierdzącą kupalę, że myślałam, że wykituję, ale to się stało po tym jak mamusia dała jej marchewkę ze słoiczka! to była porażka i podobnie jak Krupka wstrzymuję się narazie od nowości w menu mojej krzykaczki.

Kurcze moja Oliwka awno nie zrobiła żółtej kupki, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio :no:
Cały czas robi brązowe, zielone itp i do tego śmierdzioszki :rofl2: .
Ale nic jej nie dolega więc czy powinnam się martwić??????

Mój mały też miał 2 dni temu suche, czerwone policzki, ale już zeszło. Myślę, że to orzechy zaszkodziły - zjadłam parę narkowców na próbe, ale chyba jednak mu nie służą :confused: Niemniej jednak wszystko z buzi zeszło, więc moze czerwone policzki nie muszą oznaczać skazy, Madlen :tak:

reklama
Policzki u skazowych dzieciaczków są nie tylko czerwone ale również bardzo suche, wrecz trochę łuszczące sie. I wyglada to tak jakby były "polakierowane"...

Do góry