reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

welonka- Skoro nic jej nie dolega to wszystko jest ok. Mój tez miał takie kupki ale lekarka kazała sie nie martwic (bo ja to wrecz panikowałam skoro wczesniej miał takie ładniutkie żółciutkie) i mówiła ze wszystko w porzadku jest.

Dziewczyny a u waszych dzieciaczków równiez "przeżedziły" sie włoski? I wytarły sie w niektórych miejscach? Jakoś nie zauważyłam drastycznego ich wypadania ale normalnie łysolek mały sie z niego robi... :confused:

reklama
hej
Michałek drugą serie szczepionek miał 23 sierpnia infrax ipv+hib. Na pierwszym szczepieniu w 8 tygodniu nie bylo szczepionek na żółtaczke. wiec 23-go zaczelismy od nowa i mial dwa zastrzyki. szczepienie na żołtaczke skłądaja sie z 3 dawek: 1 po urodzeniu, nastepna po 6 tygodniach i nastepna chyba po 3 miesiacach...ale głowy nie dam.

Mój też wytarł włoski z tyłu głowy, super to wygląda, na czubku czupryna a z tyłu nic:eek:

A i nie chce znowu dzisiaj nic jeść, co ja go do cyca to on w drugą stronę, butelka to samo, plesniawek nie ma, ja juz nie wiem co mam robić:(

janek był grzeczny do 14, a teraz... piekło - jeść nie chce, pić nie chce, głodny jest, kupę zrobił, spać nie chce, ale bardzo chce, marudzi, płacze... Ja chora, nawet go nie ponoszę bo lecę, ciągle mi słabo, mój tata go nosi, ja się o niego boję, mama na ostatnich nogach, tu usiłuje coś ugotować, bo ja się nie nadaje, tu opiekuje się małym...

Kluliczek życze szybkiego powrotu do zdrowia.

Co do włosków to rafałowi bardzo wypadały od 2 miesiąca teraz już nie a nowe co ma to jakieś jaśniejsze dużo od tych pierwszych i to mnie martwi. Bo jakiś blondynek mi się robi (po kim????):szok:

Marta moje dziecko pije mleczko Similak Organik tez z zelazem i kupka na poczatku byla zielonkawa a co najgorsza robila sie coraz twardsza az w koncu wczoraj musialam isc do aptaki poczopki bo nie mogl zrobic kupki lekarka powiedziala mi ze kazde dziecko reaguje inczej na zawartosc zlaza musisz sie zkonaktowac z twoim pediatra jesli kupkowa sytuacja sie nie zmieni byc moze poleci ci lekarz abys zmienila mleczko na inne z mniejsza zawartoscia zelaza.

reklama
Do góry