reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nam w duszy gra :-)

Szczerze powiedziawszy dopiero teraz, jak nie ma m w domu przeleciałam ten wątek.
Elena to jest świetny kawałek transu!
Moscow, today and tomorrow - YouTube

I ten Timati też fajny, nie znałam go.
Uwielbiam Tiesto i jego miksy
Obowiązkowo oczywiście Traffic DJ Tiësto-Traffic - YouTube

Gladiator Techno Remix - YouTube

ATB i ecstasy ATB - Ecstasy (Official Video HD) - YouTube
I to
Scotty - The Black Pearl (Dave Darell Remix Edit) - YouTube

Uwielbiam wszelkie techno przeróbki i wzmocnienia starych przebojów. Dobre covery dla mnie w cenie.

Ze starszych nie mogłoby zabraknąć tego Depeche Mode - Enjoy The Silence - YouTube
I tego
Depeche Mode - Somebody (letras) - YouTube

A z jeszcze starszych nie mogę pominąć
Boney M : Rivers of Babylon - YouTube
tego
Boney M Hooray! Hooray! - YouTube
tego
Boney M-Brown Girl in the Ring - YouTube
i tego
Sun of Jamaica - Saragossa Band - YouTube

oj pobawiłybyśmy się na niejednej imprezie:-)

mi się łezka w oku kręci

Ostatnia edycja:
reklama
Szczerze powiedziawszy dopiero teraz, jak nie ma m w domu przeleciałam ten wątek.
Elena to jest świetny kawałek transu!
Moscow, today and tomorrow - YouTube

I ten Timati też fajny, nie znałam go.

Moscow today and tomorrow znam już od bardzo dawna, nawet na pierszej stronie zamieściłam link. ATB ja dla mnie super - mam wiele płyt i ... dzwonek w telefonie. Kto mnie zna to wie, że uwielbiam ATB. ;)
Coś znajdę jeszcze ciekawego to wstawię.

To ja imprezuję (a raczej imprezowałam) w zupełnie odmiennych klimatach ;-)

Chociaż często bywało elektronicznie.....tylko mroczniej;-)
Diary of Dreams - Malice (The Witcher) - YouTube
Fading Colours - Hypocrisy - YouTube
Fading Colours - Lorelei (video) - YouTube

I coś z innej beczki Anathema - Judgement - YouTube

Polecam całą płytę Judgement. Bardzo wzruszająca.

http://www.youtube.com/watch?v=t5PySbFS6Tg - trochę gotyckich klimatów. Polecam, zwłaszcza jak ktoś lubi ciekawe wokale;-)

Ostatnia edycja:
a ja bylam na karaoke u kuzynki w sobote hehe, bylo strasznie hehe tzn bylo super ale spiewacy z nas tacy ze bylo to straszne :)) oczywiscie panowaly polskie szlagiery ;) szklana pogoda, whisky, Jolka Jolka itd :D byly tez smetniejsze piosenki ktore namietnie wylysmy w babskim gronie(panowie udzielali sie przy ostrzejszych kawalkach przy smetnych pili) no ale jedna piosenka mnie powalila.. moje kuzynka i kolezanki dzielnie ja odspiewaly no a mi sie glos zalamal i musialam spogladac w sufit.. no i oto ona..

LIST DO MATKI ... ))) - YouTube

[video=youtube;faJoS7RbTt4]http://www.youtube.com/watch?v=faJoS7RbTt4&list=FL8nJCq7CERsPdRmlyyl5AAw&index=19[/video]
[video=youtube;XxzrRwAUlSA]http://www.youtube.com/watch?v=XxzrRwAUlSA[/video]

reklama
Do góry