reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nam w duszy gra :-)

A u mnie dziś ta płyta leci w kółko (wczoraj zakupiona :)):
‪Once Soundtrack - Falling Slowly‬‏ - YouTube

Dobrze, że Męża nie ma, bo by mnie prześwięcił - nie znosi puszczania płyt w kółko ;)
Ewa też lubię posłuchać coś w kółko - nawet jeden utwór do 30 razy :D, za to nie cierpię jak mąż "przesłuchanie" płyty robi w 5 min, puszczając każdej tylko po kawałku, nawet te co on lubi, to tak jakby usiąść do oglądania 5 filmów na raz i klikać co chwilę na następny... no ale nie zaśmiecam wątku

reklama
o lykke li.. hehehe pamiętacie jak mówiłam że chciałabym skoczyć przed porodem na koncert 20 listopada do Łodzi bo mam wejściówki? No właśnie na jej koncert, ale Miki i bez tak długiej podróży pośpieszył się :)

[video=youtube;kvL5Pm5SaOo]http://www.youtube.com/watch?v=kvL5Pm5SaOo&feature=related[/video] ja lubię ten kawałek

Pamiętacie ???

[video=youtube;5mqs8E6yK0k]http://www.youtube.com/watch?v=5mqs8E6yK0k&feature=related[/video]

Szczerze powiedziawszy dopiero teraz, jak nie ma m w domu przeleciałam ten wątek.
Elena to jest świetny kawałek transu!
Moscow, today and tomorrow - YouTube

I ten Timati też fajny, nie znałam go.
Uwielbiam Tiesto i jego miksy
Obowiązkowo oczywiście Traffic DJ Tiësto-Traffic - YouTube

Gladiator Techno Remix - YouTube

ATB i ecstasy ATB - Ecstasy (Official Video HD) - YouTube
I to
Scotty - The Black Pearl (Dave Darell Remix Edit) - YouTube

Uwielbiam wszelkie techno przeróbki i wzmocnienia starych przebojów. Dobre covery dla mnie w cenie.

Ze starszych nie mogłoby zabraknąć tego Depeche Mode - Enjoy The Silence - YouTube
I tego
Depeche Mode - Somebody (letras) - YouTube

A z jeszcze starszych nie mogę pominąć
Boney M : Rivers of Babylon - YouTube
tego
Boney M Hooray! Hooray! - YouTube
tego
Boney M-Brown Girl in the Ring - YouTube
i tego
Sun of Jamaica - Saragossa Band - YouTube

reklama
Do góry