reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co na ból kolan w ciąży?

koktajlowa

Aktywna w BB
Miasto
śląskie
Jakieś witaminy? Czego może brakować organizmowi? Zazwyczaj kolana bolą mnie w środku nocy, nagle się budzę bo mam tak jakby skurcze w kolanach, które chwile trzymają. Strasznie uciążliwe i boli. Jestem na początku ciąży więc nie jest to wina wagi ani nie mam nadwagi.

reklama
wiecej relaksu jesli to mozliwe, a moze masz zly materac? niewygodna poduszke.. ja gdyby nie poduszka super mami, ortopedyczna taka to na pewno bym nie wytrzymala w ciazy w bolem kregoslupa

przytrzymuje Cie, a w sumie was przy zyciu? dobrze, ze trafilas na taka poduszke, ktora spelnia Twoje oczekiwania, to najwazniejsze, jak jest np antyalergiczna

wiecej relaksu jesli to mozliwe, a moze masz zly materac? niewygodna poduszke.. ja gdyby nie poduszka super mami, ortopedyczna taka to na pewno bym nie wytrzymala w ciazy w bolem kregoslupa

niejedna kobieta wlasnie poleca te poduszki i na szkole rodzenia tez o nich kobiety mowily

może to wina małej ilości mazidła w stawach? jeśli tak, to mam wspaniałą radę - jedz żelki (mają dużo żelatyny, a ona jest dobra na stawy)

może to wina małej ilości mazidła w stawach? jeśli tak, to mam wspaniałą radę - jedz żelki (mają dużo żelatyny, a ona jest dobra na stawy)

Zapewne, choć propozycję spożywania żelków raczej potraktowałabym jako dobry żart w celu rozluźnienia atmosfery:) Tak jak napisałam, produkty strączkowe i zbozżwe świetnie wspierają i uzupełniają dietę, poczytaj na forach zrzeszających wegetarian i vegan. W ich diecie nie ma produktów zwierzęcych i zastępują je zazwyczaj naturalnymi odpowiednikami. Pozdrawiam, J.

reklama
reklama
Do góry