reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co myslicie co to jest

Hej kochane przychodzę z takim pytaniem, miesiąc normalnie temu miałam okres normalnie , w tym miesiącu mi się spóźnia okres już 4 dzień , pobolewa mnie brzuch i czasem mam klucie jajnika prawego , przyznam był uprawiany stosunek, robiłam test ale wyszedł negatywny

reklama
Hej kochane przychodzę z takim pytaniem, miesiąc normalnie temu miałam okres normalnie , w tym miesiącu mi się spóźnia okres już 4 dzień , pobolewa mnie brzuch i czasem mam klucie jajnika prawego , przyznam był uprawiany stosunek, robiłam test ale wyszedł negatywny
Jeśli test jest negatywny, to wszystko co czujesz, nie ma ŻADNEGO związku z ciążą, bo objawy ciążowe wywołuje hormon betaHCG, który gwałtownie rośnie. Ty masz negatywny test, więc go nie masz.
Okres może się przesunąć o kilka dni, mogła się przesunąć owulacja, mogłaś chorować, stresować się, albo po prostu, bo tak też bywa.
Jak nie dostaniesz okresu za kolejne 3 dni, to powtórz test. Jeśli dłużej nie dostaniesz okresu, warto iść do ginekologa na kontrolę.

Ile dni po owulacji robiłaś test?

Do góry