reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kwietniowe mamy robia w wolnym czasie-nasze pasje i zainteresowania

Pchla_Szachrajka -wow cudowne portrety...sesja stylizowana na lata 20 piękne!

zonqa -już twoje projekty chwaliłam ale co tam masz talent ;-)

Dotkass - no kochana powalasz swoimi fotkami abstrakcji to cud miód i malinki :laugh2: no nawet piesek musiał mieć profesjonalną sesję ;-) super

cytrusik - kochana ja kotów nie lubię, ale na twoich fotkach prezentują się tak cudownie że aż je polubiłam :laugh2: jak ty uważasz, że nie potrafisz robić fotek.... to masz niską samoocenę kochana, są piękniusie

ladies - to ty nas zasypuj swoimi kulinarnymi inspiracjami

Tasia001- ty to masz dobre serduszko :-) piękny piesio

Oliwka 36 - piękne obrazy malujesz :-)

eevciaa88 - no to czekamy na efekty ;-)

Ella1 - to może zajmij się fotografią, obrabianiem zdjęć skoro to lubisz :-)

Ewafoto - wiesz, ze kiedyś już byłam u ciebie na blogu, ciekawe jakim cudem się tam znalazłam, ale urzekły mnie twoje zdjęcia są takie jasne, radosne ech.... ja to jestem szara myszka w tym temacie

aneczka852 - w pracy mam zablokowany FB więc nie mogę podziwiać twoich dzieł, postaram się luknąć w domku

tiramissu84 - a ja wygooglowałam ;-) no kochana skoro z taka łatwością ci się pisze to czemu swoje książki schowałaś do szuflady :confused: może powinny ujrzeć światło dzienne... co do podróży ja też uwielbiam, ale stopem jeszcze nie jeździłam

aaaa19 - śliczny psiak

Shy - a projektujesz też? :-)

a teraz powiem wam coś szczerze, normalnie aż mi głupio że pisałam o tej fotografii bo po obejrzeniu waszych fotek to ja jestem mega szaraczek :-(

reklama
ankzoc, co Ty opowiadasz? wrzucaj fotki, najważniejsze jest serce w tym co robimy a nie jak to robimy, zresztą wobec siebie zawsze jesteśmy bardziej krytyczni niż wobec innych :tak:

no dobrze... tylko szału się nie spodziewajcie :zawstydzona/y: to są tylko moje prywatne pstrykanka domowe

na wszystkich oczywiście -Maja

IMG_0238.jpgIMG_0242.jpgIMG_0382_Instant_1.jpgIMG_0397.jpgIMG_0419.jpgIMG_0478.jpgIMG_1323.jpgIMG_1580.jpgIMG_05583.jpg

ladne zdjecia :-)
na tym jednym to sie zastanawialam czemu ona kielbaske uklada na trocinach.... mysle sobie chomika nie mam ale chyba cos nie tak.... i dopiero pozniej skojarzylam ze to blacha z serem :-) hahahahah :-D

reklama
Do góry