reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kwietniowe mamy robia w wolnym czasie-nasze pasje i zainteresowania

IMG_0140.jpgkwiecien2010 024a.jpg to ja też Wam wkleję zdjęcia. Metamorfoza mojego psa.

1 zdjęcie: tak wyglądał po 3 miesięcznej tułaczce po lasach. Na pierwszych spacerach chciał jeść znaleziony gdzieś pod krzakiem spleśniały chleb.

2 zdjęcie: na spacerze i kąpieli w rzece po pół roku razem z moim 3 letnim siostrzeńcem

a kolejne jakoś mi się wkleiło i nie mogę usunąć. Jakaś jestem niekompatybilna z edycją na tym forum

Załączniki

• IMG_0139.jpg
    IMG_0139.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
O widzę, że tyle z was się interesuje fotografią. Ja jestem noga w tym temacie, a bardzo bym chciała jakiś aparat, żeby robić ładne zdjęcia w ciąży i dzidziusia. Nie żeby aż lustrzankę, bo pewnie nie ogarne, ale widziałam, że Dotkass pisała, że robiła zdjęcia cyber shotem- myślicie, że takim da się zrobić ładne fotki? lepsze będą niż zwykłą cyfrówką? bo teraz mam FUJIFILM Finepix AV- więc nie wiem, czy to będzie jakaś różnica?

Moje pasje:
1) pisanie- napisałam dwie książki, które sobie leżą w szufladzie oraz prowadzę bloga "wokół kubka herbaty" nie podaje tytułu dokładnego, bo moje imię i stare nazwisko tam jest, więc jak ktoś będzie chciał to sobie wygugluje :nerd:

2) podróże- bardzo dużo podróżuje od zawsze, za czasów studiów jeździłam stopem po europie- do portugalii, hiszpanii, włoch :) było super. Brałam też udział w autostop race dwukrotnie z niezłymi wynikami :-)

3) języki obce- kocham angielski i francuski. Znam też rosyjski, ale nie kocham :-p

4) czytanie i filmy :) moja ulubiona autorka to Anna Gavalda, autorka wspaniałej książki "po prostu razem"- polecam! pochłaniam też seriale takie jak: sex w wielkim mieście, californication, jak poznałem waszą matkę, gotowe na wszystko :)

ja też nie bardzo z fotografowaniem, chociaż widzę, że Wy tu piękne zdjęcia pstrykacie :)

tiramissu moją pasją również jest podróżowanie i tak jak Ty w czasie studiów odwiedziłam stopem parę miejsc (Włochy, Grecja, Turcja). a ostatnio bliskie mojemu sercu są góry (nad morzem jakoś się nudzę :))
ponadto uwielbiam grać w gry planszowe! szczególnie w strategiczne, ze znajomymi ;-)
a na koniec, uwielbiam uprawiać sporty: siatkówka, jazda na rowerze, szachy ;-) no a teraz w ciąży jedynie szachy mi pozostały, hihihi

Ale macie piękny pieski!! To ja też się pochwale moim potworkiem!

To grzeczna psinka. A teraz jej drugie oblicze:

Załączniki

• IMG_0145.jpg
    IMG_0145.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0147.jpg
    IMG_0147.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 36
Wyszło nie po kolei ale wiadomo o co chodzi :-p Dotkass to labrador? Jak będę miała dom to kupię sobie takiego czekoladowego!

A co języków to chyba też można powiedzieć , że ję lubię. Znać to znam angielski i włoski. A uczyć to się uczyłam niemieckiego i portugalskiego a teraz zaczynam francuski i łacinę :tak:

tiramissu, cyber shot to zwykła cyfróweczka, najzwyklejsza, może delikatnie spust migawki jest szybszy i ostrość zdjęć, ale to też nie jest powiedziane :tak:

aaaa, tak to labrador, ja szukałam właśnie czarnego i znalazłam :tak:...masz fajnego kudłacza :-)

reklama
Do góry