reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kwietniowe mamy robia w wolnym czasie-nasze pasje i zainteresowania

ja mam imie synka i date narodzin :) na reku no i zrobie tez pozniej imie i date drugiego szkraba
w jezyku kolca tez mialam ale wyjelam po kilku latach noszenia zaczal mnie wkurzac a szkliwo na zebach ucierpialo...:(
ja jestem wybredna co do tatuazy .. lubie roznego rodzaju napisy :) dlatego jeszcze mam nadzieje napisac sobie cos tu i tam:D
moje ulubione miejsce na tatuaze to rece:) ale nie lubie jak pierwsze co tatuaze rzucaja sie w oczy dlatego fajnie jak sa troche ukryte. np po wewn. stronie reki :)

reklama
no ja z tego samego założenia wychodze, dlatego mój pierwszy był robiony na łopatce, bo wiedziałam, że sama mogę mieć go dość, teraz chcę właśnie napis, też pewnie imiona dzieci i daty i właśnie na przegubie ręki lewej :tak: a na przegubie prawej zobić sobie coś identycznego jak mój R, wymyślę jakiś symbol tylko nasz :-), a tribali nie trawię, dla mnie to żaden artyzm, tzn ok jak ktoś ma, ja na swoim ciele nigdy tribala bym nie wydziarała :no:

A moją pasją są psy. I to niezwykłe, bo te porzucone. W schroniskach, domach tymczasowych na ulicach. W Polsce takich psów jest ponad 100 TYSIĘCY (w samej Warszawie w schronisku jest ok 2500). Jest wielu wolontariuszy, ale na tą ilość to tylko namiastka.

Od 2 lat mam mojego wymarzonego. I jest wymarzony nie dlatego, że jest to jakaś rasa. Ma cudowny charakter. Razem trenujemy dogtrekking (bieg z psem na orientację), ale obecnie musimy ograniczyć się do spacerków.

Jak znajdę zdjęcia to później wkleję

Ostatnia edycja:
QUOTE] kochanie a co to

Tasia, super oryginalna pasja, aczkolwiek na FB pełno teraz takich psich azyli, co i rusz udostępniam jakieś nowe, aż żal, czasem chciałabym je wszystkie zabrać do siebie, bo miejsce na ogródku jest, ale nie miałabym sił sprzątać po nich i nie miałabym pieniędzy ich wszystkich wykarmić- to jest właśnie najsmutniejsze...teraz na FB krąży "fajny" wpis 246402_369199583160164_1858008554_n.jpg

Nie mam FB, ale wiem, że krążą bo jest specjalne psie forum (dogomania.pl)

Najgorsze w Polsce jest właśnie niewiedza. Psy bez rodowodu, rozmnażane na potęgę jest po prostu złe. Byłam raz na interwencji w likwidacji pseudohodowli. Psy rozmnażane każdy z każdym, w klatkach, na łańcuchach. A na allegro Yorki za 350 zł (opis że z warunków domowych)

Tasia super,że są tacy ludzie jak Ty !! ja kocham zwierzaczki - teraz mam pieska ( golden retrievera ) - dostałam go w "spadku" bo dziewczyna wzięła i nie miała czasu dla niego... Kiedyś wezmę sierściucha ze schroniska bo strasznie mi szkoda tych biednych zwierzaków!
Dotkas Okropne to ale prawdziwe.. ludzie biorą szczeniaka i traktują to jak pluszaka a to żywa istota !!

reklama
Do góry