reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kwietniowe mamy robia w wolnym czasie-nasze pasje i zainteresowania

reklama
myszka, Pchełka pierwsza wrzuciła jako pierwsza wogóle, a później ja zaczęłam ;-) ja mam najzwyklejszą lustrzankę Nikona D40x, ale np zdjęcia architektury, które wrzucałam były robione zwykłym kompaktem Sony Cyber Shot :tak:

matko, dziołszki, boskie te foty :-) ja też kocham cykać, tylko mi to tak nie wychodzi ;-) no i ja uwielbiam z kolei robić zdjęcia animalsom, widzę że żadna z Was jeszcze nie wrzuciła z tej dziedziny to potem coś wrzucę, ale trochę mi głupio bo to nie ten poziom :-D

6419219.jpg6401811.jpg6397855.jpg6397853.jpg6397852.jpg2758501.jpg2758497.jpg2108140.jpgsutkogryz_nasz_slodki.jpg1676357.jpg

Ostatnia edycja:
475320.jpg475319.jpg
ok już nie męczę :D i jeszcze kocham zumbę tańczyć ale kompletnie nie umiem i chociaż nie nadążam za instruktorką i ruszam się jak pokraka to i tak to uwielbiam i nie popuszczę :-D a tak to ja nic nie umiem, wszystkiego w życiu się łapię ze słomianym zapałem, pierwsza potyczka czy coś za trudnego i odkładam na bok - niestety...

cytrusik, ślicznie uchwycasz świat, mi osobiście bardzo się podoba, skormna to Ty jesteś nie ma co ;-):tak::-) i męcz fotkami, ja chętnie pooglądam, zresztą ja też będę męczyła, wiedziałam, że jak ten wątek założymy nie będę mogła się powstrzymać, ale cóż same chciałyście :-D:-D:-D

więc znów coś z abstrakcji: 2.jpg20111225  (103)-3.jpg20111225  (145)-1.jpg20120127 (17)-2.jpg20120127 (19)-2.jpg20120127 (22)-2.jpg20120609 (65)-002.jpg

jeju ale boskie zdjecia!!:)
DOTKAS super wygladasz:) taka kocica z ciebie niegrzeczna:D

a moje zainteresowania przed 1 ciaza byly takie ze bylam troche fotomodelka i spiewalam:)
teraz moim zainteresowaniem oprocz dzieci jest chyba wszystko co ze zdrowiem zwiazane:):)interesuje sie rowniez kuchnia kazdego rodzaju;)mialam fiola na punkcie piercingu .. lecz wszystkie kolczyki powyjmowalam:) zostawilam w nosie i pepku teraz wkrecily mi sie tatuaze mam jeden ale po ciazy dojda kolejne:) a juz napewno jeden od razu po karmieniu lece sobie zrobic::)
nie wiem czy to na temat to co naskrobalam ,ale przynajmiej cos napisalam o sobie.. takich pieknych zdjec nie umiem robic:( ale za to ciasta dekoruje pieknie:D

Ostatnia edycja:
reklama
ladies, no ja mam tylko w języku, nawet w uszach mało co noszę, chyba, że na jakieś imprezy wtedy zakładam, tatoo mam jeden na łopatce, ma już kilka lat i jest do poprawki, miałam go "ukryć" pod czymś większym, ale zaszłam w ciąże, po porodzie jak Ty udaje się na dziaranie, no i oczywiście jeden wspólny z R w tym samym miejscu chcemy, wiem już gdzie, ale nie do końca wiem co...muszę zasiąść i zaprojektować coś :sorry::-)

pomęczę Was jeszcze...jak będziecie miały dość powiedzcie proszę STOP, bo ja tak mogę bez umiaru :zawstydzona/y: to teraz troszkę flory: 20111225  (118)-1.jpg20120501 (39)-001.jpg20120501 (42)-001.jpg20120609 (86)-001.jpg20120624 (49).jpg20120624 (54).jpg20120624.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry