reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kupić 2 latkowi na Mikołaja i Święta?

A co myślicie o stoliczku edukacyjnym dla roczniaka?
Dobry pomysł? Wasze dzieci miały /lubiły /bawiły się tym? Polecacie jakoś konkretny?
moje dzieci miały taki
Kupiłam używany. Nóżki można było zdejmować i zakładać. Dzięki temu mogło się bawić dziecko leżące i stojące. Jak już coraz chodziła, to sobie z niego pchacz urządzała. Dużo się nim bawiła. A potem odsprzedalismy bez problemu

reklama
Hej dziewczyny,
Jak tam Mikołajki w Waszych domach ? Mam nadzieję,że dzieci zadowolone 😊 u nas jest szaleństwo, dziękuję za polecenie konika Rodeo. Moje dzieci teraz go karmią, jeżdżą na nim, jedno wozi drugie. Konik rży, chrupie przy jedzeniu marchewki, gra kowbojskie melodie 😅 fajna sprawa
U nas garaż jest hitem 😅 chociaż ja nie jestem z niego zadowolona. Bardzo niedopracowany. Ale dzieciom nie przeszkadza i oboje się bawią, chociaż synek nie chce się dzielić. Dostali wczoraj rano, to wczoraj cały dzień (zasmarkani, to bez przedszkola) i dzisiaj synka nie było. Ciągle się bawił, w większości sam.

Córka ze swojej zabawki niezadowolona, chociaż synkowi się podoba. Przełączył farmę na angielski i się uczy mówić 😅

Popieram @olka11135 w sprawie wózka. Moja mała też ma taki z regulowaną rączka. Taka regulacja pozwala, że wózek różnie razem z dzieckiem i niezależnie od jego wzrostu wózek będzie pasował.
Moja rok temu mając tyci więcej niż 1,5 roku dostała na Święta min Duplo, drewniane warzywa na magnes i do tego garnki, patelnie itd. Do dziś chętnie się tym bawi.
Syn jako taki maluch także uwielbiał Duplo i drewniana kolejkę którą z czasem rozbudowywali sny o kolejne elementy. Kolejka teraz chętnie bawi się córka.
Trafne spostrzeżenia, jeśli chodzi o wózek.
Drewniane warzywa też każdemu polecam 😉

Macie jakieś sprawdzone zestawy do zabawy w lekarza/ dentystę? Polecieć coś? Na allegro widziałam dosyć ciekawe drewniane.

Macie jakieś sprawdzone zestawy do zabawy w lekarza/ dentystę? Polecieć coś? Na allegro widziałam dosyć ciekawe drewniane.
mam plastikowy. Lusterko z lampką, stetoskop z głosem bicia serca. Nie jestem teraz w domu i ciężko mi przypomnieć sobie jaki mamy. Patrzyłam też na używane, bo można było kupić.

mam plastikowy. Lusterko z lampką, stetoskop z głosem bicia serca. Nie jestem teraz w domu i ciężko mi przypomnieć sobie jaki mamy. Patrzyłam też na używane, bo można było kupić.
Czy to ten zestaw? Jak plastik, taki w miarę gruby czy cienizna?
Oglądałam wczoraj kilka w sklepie i niektóre to takie totalne badziewie było 🙄

Załączniki

• Screenshot_2022-12-11-12-01-11-71_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    Screenshot_2022-12-11-12-01-11-71_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
reklama
Do góry