reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Krecik, oczywiscie ze tak:-)! Jak juz sie rozgadaja to bedziemy marzyly zeby choc minute byly cicho hi hi.

reklama
a z tym gadaniem to prawda:-D ja juz nie raz prosiłam Wiktorkę żeby choc na 5 minut przestała gadać:-D:-D:-D

Hmmm jak to jest ze w powiadomieniu widze co asia z napisala a tu nie?
Ale jej odpisze: mam dostep do zamknietego:-) i czytam regularnie tylko z pisaniem cos mi nie idzie :baffled:. Wczesniej troche skrobalam a pozniej mi wena znikla. I juz tez to pisalam ze Wy takie zgrane, praktycznie od urodzenia maluchow albo jeszcze dluzej i tak mi ciezko idzie . Sprobuje sie poprawic...

kinka nie wygłupiaj sie tylko przyłącz sie do nas:tak: my w różnym czasie dołączaliśmy do forum, ja też miałam opory na początku bo dziewczyny znały sie juz z okresu ciąży i jak znalazłam to forum to mała miała juz ze dwa miesiące, a mimo to szybciutko poczułam sie jak w "rodzinie":-):tak: wiem ze z tobą bedzie tak samo. Jak widzisz ostatnio panował u nas na forum marazm ale mam nadzieje ze szybciutko wrócimy do formy i lipiec 2006 odżyje;-)
a postu nie widzisz bo przez przypadek skasowałam to co napisałam:-p

Kinka wracaj do nas szybciutko i nie marudz, hihi. Tutaj kazda towja wypowiedz jest na miare zlota. Przeciez im nas wiecej tym lepiej:tak::-)

reklama
I co tu napisać??:-D:-D:-DW wieku 2 lat ma juz tyle osiągnięć o których się zapomina ,bo zyje się nimi na co dzień..Oskar to gaduła a do tego mały rozrabiaka.Nie da sobie wejść na głowę i rodzeństwo z marnym skutkiem próbuje go ustawić:-D:-D

Do góry