reklama
Hmmm jak to jest ze w powiadomieniu widze co asia z napisala a tu nie?
Ale jej odpisze: mam dostep do zamknietego:-) i czytam regularnie tylko z pisaniem cos mi nie idzie . Wczesniej troche skrobalam a pozniej mi wena znikla. I juz tez to pisalam ze Wy takie zgrane, praktycznie od urodzenia maluchow albo jeszcze dluzej i tak mi ciezko idzie . Sprobuje sie poprawic...
Ale jej odpisze: mam dostep do zamknietego:-) i czytam regularnie tylko z pisaniem cos mi nie idzie . Wczesniej troche skrobalam a pozniej mi wena znikla. I juz tez to pisalam ze Wy takie zgrane, praktycznie od urodzenia maluchow albo jeszcze dluzej i tak mi ciezko idzie . Sprobuje sie poprawic...
kinka nie wygłupiaj sie tylko przyłącz sie do nas my w różnym czasie dołączaliśmy do forum, ja też miałam opory na początku bo dziewczyny znały sie juz z okresu ciąży i jak znalazłam to forum to mała miała juz ze dwa miesiące, a mimo to szybciutko poczułam sie jak w "rodzinie":-) wiem ze z tobą bedzie tak samo. Jak widzisz ostatnio panował u nas na forum marazm ale mam nadzieje ze szybciutko wrócimy do formy i lipiec 2006 odżyje;-)
a postu nie widzisz bo przez przypadek skasowałam to co napisałam
a postu nie widzisz bo przez przypadek skasowałam to co napisałam
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Oczywiście Kinka pisać jak najwięcej:-):-)Każda z nas wychodzi pomału z norek i wracamy do życia z opóźnieniem
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
I co tu napisać??W wieku 2 lat ma juz tyle osiągnięć o których się zapomina ,bo zyje się nimi na co dzień..Oskar to gaduła a do tego mały rozrabiaka.Nie da sobie wejść na głowę i rodzeństwo z marnym skutkiem próbuje go ustawić
Podziel się: