reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

reklama
sam podnosi głowę i próbuje siadać, a jak się chwyci boku wózka czy wanienki to tak do połowy sie podniesie.

Mój od rana do wieczora robi obroty z plecków na brzuch i obkreca się na łózku wokół własnej osi a ile radości z tego:-D :-D .I chyba mu w ciągu dnia też mało tego obracania ponieważ w nocy tez obraca się na brzuszek i tak zaczyna spać.
A i siedzimy już w krzesełku na karmienie i wam powiem że jego zadowolenie nie trwa długo:no: :no: ,woli dostawac papu siedząc w wózku.

jeszcze spokojnie, mój jest 2 tyg. starszy przeciez, zobaczysz, zaraz to samo Oliwierek bedzie robił!

Olu ja też się martwiłam że moja wszystko robi później niż wasze maluszki a dopiero potem zobaczyłam że jest młodsza od większości z nich:-D a u takich dzieciaczków każdy dzień to już sporo :tak: nie obejrzysz sie a twój synuś obudzi się rano i miło cię zaskoczy pokazując co potrafi:laugh2:
Poza tym nie wszystkie dzieciaczki muszą w jednym czasie robić to samo:-p

Byliśmy dzisiaj w kościele i Adaś prawie całą mszę ładnie przesiedział sam sie podnosił i tylko troszkę mu trzeba było pomóc. Był bardzo grzeczny, siedzieliśmy w pierwszej ławce i wzroku od choinek, księdza i wszystkich światełek nie mógł oderwać:tak: Zuch chłopczyk:happy:

reklama
Tulka od wczoraj opanowała krzyk.Cały dzień zamiast gaworzyć , to krzyczy.Tulka, też sama nie siedzi trzeba ją podtrzymywać, nasz pediatra powiedział, że to dlatego ponieważ jest "ciężka", ale mamy dać jej jeszcze czas.

Do góry