reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
podam Wam przepis na łatwy i szybki przepis i pyszny jak ktoś lubi takie jedzenie. Ja miałam ostatnio strasznego zachcioła
ziemniaki w talarki, kiełbasa w talarki, cebula w krążki i np czerwonej papryki trochę, zombek lub dwa czosnku. Do oleju dodaje sol, pieprz i paprykę ostrą i w tym maczam ziemniaki. Następnie w worku do pieczenia układam warstwami trochę ziemniaków, na to kiełbaska, cebulka, papryka, czosnek i kolejna warstwa. Kiełbaska zawsze na górze bo z niej wytapia się tłuszczyk i zalewa ziemniaczki. Wszytsko jeszcze solę porządnie, pieprze, zamykam worek i na 190 stopni na godzinkę do piekarnika. Mniaaaaammmmmm. Nie ma zmywania garów ani stania i pilnowania. Obiadek robi się sam można dać też boczek i różne inne dodatki, ale to jak kto lubi. Ja wolę taką w miarę chudą kiełbaskę żeby za tłuste nie było.
ziemniaki w talarki, kiełbasa w talarki, cebula w krążki i np czerwonej papryki trochę, zombek lub dwa czosnku. Do oleju dodaje sol, pieprz i paprykę ostrą i w tym maczam ziemniaki. Następnie w worku do pieczenia układam warstwami trochę ziemniaków, na to kiełbaska, cebulka, papryka, czosnek i kolejna warstwa. Kiełbaska zawsze na górze bo z niej wytapia się tłuszczyk i zalewa ziemniaczki. Wszytsko jeszcze solę porządnie, pieprze, zamykam worek i na 190 stopni na godzinkę do piekarnika. Mniaaaaammmmmm. Nie ma zmywania garów ani stania i pilnowania. Obiadek robi się sam można dać też boczek i różne inne dodatki, ale to jak kto lubi. Ja wolę taką w miarę chudą kiełbaskę żeby za tłuste nie było.
KIKI83
Ja dziś wygrałam Przed ciążą odżywiałam się naprawdę zdrowo, a teraz na razie masakrycznie, byleby coś zjeść. Nic zdrowego mi nie podchodzi. No i dziś np wylądowałam w Mc Donald's i tak wyszłam z frytkami z jednej ręce i lodem w drugiej Jadłam na zmianę trochę tego, trochę tego
Hyhyhy
Mnie teraz wzielo tez... Wczoraj wieczorem kupilam sobie tortille ktora.... zagryzalam kokosowym batonikiem. Fuj prawda?
Ale wrzuce Wam linka na cos rewelacyjnego
Link do: 10 pomysłów na wegańskie kotlety
Facet ma swietne przepisy, pyszna zdrowa warzywna kuchnia.
Mnie teraz wzielo tez... Wczoraj wieczorem kupilam sobie tortille ktora.... zagryzalam kokosowym batonikiem. Fuj prawda?
Ale wrzuce Wam linka na cos rewelacyjnego
Link do: 10 pomysłów na wegańskie kotlety
Facet ma swietne przepisy, pyszna zdrowa warzywna kuchnia.
HappyBabyMama
Podrzućcie przepis na proste i pyszne ciasto nie wymagające zbyt wiele nakładu pracy
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Najszybsze i pyszne poza tym na czasie to jogurtowe np ze śliwkami albo tarta z wisniami i bęzą moje ulubione. U mnie dziś chłodzi się sernik na ximkonz malinami i borówkami. Przepisy zawsze biorę z neta [emoji4]polecam tę że strony durszlak.pl
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Czoperka
Dawno nie było nic na wątku kulinarnym, to wrzucam przepis na pyszne muffinki o smaku pizzy
Link do: Muffinki o smaku pizzy
Link do: Muffinki o smaku pizzy
reklama
Podziel się: