G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Ja też walczyłam, ale mała miała operację i przez pierwsze półtora miesiąca życia bawet nie mogłam jej przystawić... A po operacji jak byłyśmy w szpitalu to jeszcze laktacja sie zmniejszyła choć i tak miałam bardzo mało.Moja tego też nie chciała ale ona nie chce butelki i nawet mojego odciągniętego. Ja walczyłam o kp i godzinami stymulowałam itd i żałuję bo nawet sama nie mogę nigdzie wyjść i mażę żeby złapała mm
Nam na gazy trochę pomógł esputicon (3x1 kropla), espumisan nie dał rady, delicol nie działał. Biogaja też trochę chyba pomogła ale najbardziej zmiana diety. Możesz spróbować inne mleko jeśli to to to szybko powinna być zmiana ale chyba najlepiej iść do dr. A i po odstawieniu bmk kolki przeszły (pojawiły się na skończone 2 miesiące)
Najgorsze jest to, że lekarze mówią żeby po prostu sprawdzać kolejne mleka... A macie jakiś sposób żeby doraźnie pozbyć się kupy? Czopek? Bo juz się zaczynam stresować, że tak długo nie robi. Teraz jest właśnie sytuacja po zmianie mleka. Na początku robiła dwie ładne kupy na tym mleku. Na poprzednim były zaparcia też. Teraz znowu blokada.