reklama
no i dostałam całą serię Grey-a , wziełam się zaraz za czytanie , czyta się lekko więc pochłonę ja raz dwa . myślę że warto się skusić.
zamówiłam przed wczoraj a wczoraj paczka wylądowała u mnie na podwórku , dosłownie bo kurier chyba strasznie się spieszył i przerzucił ja przez płot na śnieg, a że mam dwa psy więc wzięły się za to , całe szczęście że nie dotarły do książek
zamówiłam przed wczoraj a wczoraj paczka wylądowała u mnie na podwórku , dosłownie bo kurier chyba strasznie się spieszył i przerzucił ja przez płot na śnieg, a że mam dwa psy więc wzięły się za to , całe szczęście że nie dotarły do książek
Cat Ballou
Fanka BB :)
No ja męczę ciemniejszą stronę, z 50 twarzy jakoś lepiej mi poszło.
anka-skakanka
Cat Ballou ja męczę nowe oblicze greya....z rozdziału na rozdział jest coraz nudniejsza....
Ja zaliczyłam właśnie Roberta Górskiego i jego książkę o tym jak został premierem - polecam, fajna, lekka lektura, troszkę biograficzna - dla fanów Kabaretu i nie tylko.
A ilość książek czekających na czytanie długa bo wcześniej tylko kupowałam a czasu czytać nie było a jak był to i tak zasypiałam przy drugim zdaniu. Zamierzam więc nadrobić przed porodem
A ilość książek czekających na czytanie długa bo wcześniej tylko kupowałam a czasu czytać nie było a jak był to i tak zasypiałam przy drugim zdaniu. Zamierzam więc nadrobić przed porodem
Storczykowa
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, wczoraj ostatecznie skończyłam czytać ciemniejszą strone Greya, muszę kupić trzecią część, ale zanim to zrobie to tak się zastanawiałam czy może któraś z Was pożyczy mi trzecią część Greya? Pokryłabym koszty przesyłki(list pocztowy priorytetowy 4,10zł + koperta) i odesłałabym w stanie nienaruszonym po przeczytaniu.
Byłabym bardzo wdzięczna, gdyż teraz raczej każdy grosz chcemy oszczędzić. No ale jeśli trzeba będzie to się kupi.
Pozdrowionka dla Was, buziaczki.
Byłabym bardzo wdzięczna, gdyż teraz raczej każdy grosz chcemy oszczędzić. No ale jeśli trzeba będzie to się kupi.
Pozdrowionka dla Was, buziaczki.
anka-skakanka
Stroczykowa ja mam wersję na czytnik, mogę Ci mailem wysłać. Mogłabyś na kompie czytać, jeśli nie masz czytnika...
tifa
Zaciekawiona BB
Ostatnio zakupiłam: Jodi Picoult "Tam gdzie Ty" i "Krucha jak lód" oraz Nicolas Sparks "Na ratunek". Czytało się je rewelacyjnie, wszystkie bardzo mnie wciągnęły i przeczytanie każdej zajęło mi 1 dzień. Teraz poluję na coś nowego, jednak tym razem chyba pójdę do biblioteki coś pożyczyć, zamiast kupować :-).
reklama
Storczykowa
Zaciekawiona BB
anka-skakanka, prosiłabym póki co wersję elektroniczą, jeśli nie stanowiłoby to dla Ciebie problemu.
Dziękuję Ci, a mimo wszystko prośbę ponawiam, może któraś będzie na tyle miła i wypożyczyła wersję papierową. :-)
Dziękuję Ci, a mimo wszystko prośbę ponawiam, może któraś będzie na tyle miła i wypożyczyła wersję papierową. :-)
Podziel się: