G
gość 94049
Gość
Błonka wiem o wadze mięśni i tłuszczu. Jestem aktywna od kilku lat (fitnessy, jogging, rowery). MImo wszystko waże sie, ale nie zapomnam o centymetrze. A najlepsza miara są moje spodnie przedciązowe Źle mnie zrozumiałaś. Ja nie koncze jedzenia o 18, tylko owoce jem do 18, bo zawieraja cukier. I kiedy byłam na diecie cukrzycowej, to tam własnie tak bylo napisane. Niedawno na jakies stronie tez to wyczytałam. A także jem co 3 godziny i pije duzo wody
Witaj Libra
My z mężem tez sie przytulalismy codziennie. NIkt nas nie korygował. Ale skoro tyle osób pisze, by przystopowac to może spróbujcie tego.
Powodzenia.
Gryzoń mój Mały w pewnym momencie tez stracil apetyt. Teraz powoli sie rozkręca,a wagi urodzeniowej jeszcze nie podwoił. Ale Błonka pisała by sie tym nie przejmowac to sie nie przejmuje. Lekarze nie narzekaja na niego.
Agitatka przede wszytskim zdrówka dla Filipka. Biedaczek... A moze spróbuj iśc do innego lekarza? Z małym oczywiście.
Witaj Libra
My z mężem tez sie przytulalismy codziennie. NIkt nas nie korygował. Ale skoro tyle osób pisze, by przystopowac to może spróbujcie tego.
Powodzenia.
Gryzoń mój Mały w pewnym momencie tez stracil apetyt. Teraz powoli sie rozkręca,a wagi urodzeniowej jeszcze nie podwoił. Ale Błonka pisała by sie tym nie przejmowac to sie nie przejmuje. Lekarze nie narzekaja na niego.
Agitatka przede wszytskim zdrówka dla Filipka. Biedaczek... A moze spróbuj iśc do innego lekarza? Z małym oczywiście.