Blonka super jest to zdrowsze odżywianie,prawda? Mi wiele nawyków zostało po diecie cukrzycowej ciazowej. Nie smażę, jemy ciemne pieczywo. Niestety nic mi nie spadało. Cwiczyłam Chodakowską, ale tu zeszło kilka cm, waga nic. Poczytałam o diecie 1500 kcal i zaczęlam wdrażać w zycie, raz wychodzi raz nie, ale sa efekty. Pije dużo wody, min butla dziennie, owoce tylko do 18 i niewiele, za to więcej warzyw. No i zmienilam Skalpela na Turbo i Killera, to chyba tez pomoglo, bo zmalałam o kolejne cm. Teraz po pobycie u mamy, miałam drobna zawieszke, ale juz się zbieram znowu, bo za miesiac chrzciny i chciałam sie wcisnąc w moja kieckę
Aniu Maly nie dostawał antybiotyków. Najlepsze jest to, że mimo, iz jest na Nutramigenie to i tak ponad 3/4 kupk jest ziolonych. U mamy tak wariowal w nocy, ze zadzwonilam po męza i jechał po nas po pracy i wrócilismy na połnoc do domu. Koleżanka pomogła załatwic wizyte w LX u swojej pediatry (bo ciezko z terminami) i w piątek byłam z Franiem. Powiedziała, ze trcohe białka mimo wszytko moze sie dostac do jelit, mimo, że nutra jest super i dlatego takie akcje. Zapisała steryd, bo Maly ma trudne i cięzkie te zmiany skórne (jeszcze jeden dzień smarowania) i kazala podawać Latopic. To pomogło... W końcu nie budzi się co 40min do godziny. Tylko na jedzenie, może niedlugo wróci do swojego łóżeczka. Mało tego... Dowiedziałam sie od niej niej, ze LX jest dermatolog dziecięcy i to super podobno. A jak pytałam w innej placówce to mi w rejestrcji powiedzieli, że nie ma i ta do której chodze jest ok. Wkurzyłam się, bo moje dziecko cierpi, a ja nie wiedziałam, że moge mu szybciej pomóc. Zresztą chyba przeniesiemy Franka karte do LX bo ta pediatra jest super, a ta na NFZ ... jak to na NFZ.
Aniu a dlaczego stresujesz sie przed szczepieniem? Marta płacze? Ja chodze z mężem i On trzyma Franka, bo ja wymiekam.
Fioletowa no najwazniejsze, ze z każdym tygodniem Filipek jest bezpieczniejszy:-)
Tak mój Frań włosami nie grzeszy... po tacie
Gryzonku, a na co szcepiłaś, ze taki koszt? Też rota? A jak Mała funkconuje z frejką? Sypia w nocy?
Agitaka a co znaczy, że masz wizyte u położnej?
Współczuję Twojemu małemu, tak sie bidulek męczy. Mój własnie ząbkuje i tez juz czasami wymiekam, a co dopiero On.