reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
melduje sie po wizycie...jestemwlasnie w busie...teraz 5h powrotu....a wizyta super...dostalam leki...dzis wieczorem pierwszy zastrzyk a w piatek rano podgladanie ile mi tam tego rosni i wtedy decyzja...moze przed swietami uda sie zrobic zabieg:-)

reklama
Ikasia to trzymamy kciuki żeby już teraz wszystko dobrze szło :)

Własnie przed chwilą słyszałam o dziewczynce z zespołem Downa, która zmarła bo żaden szpital jej nie przyjął. :wściekła/y: Normalnie mnie trafia jak coś takiego słyszę !!! PRL w naszych szpitalach jest głęboko zakorzeniony, od podejścia i dobrej woli wszystko się zaczyna. Ostatnio znajoma leżała na patologii ciąży i usłyszała od pielęgniarek że jak chce być dobrze traktowana przy porodzie to powinna zmienić lekarza prowadzącego ciąże, na takiego który pracuje w szpitalu. No kurna jak to usłyszałam to mi ciśnienie skoczyło.

gryzoniu czuję się ok, ale chciałabym już urodzić.. Teraz rozumiem wszystkie dziewczyny, które wypatrują tak porodu pod koniec ciąży. Nawet ja w weekend miałam te skurcze to już chciałam rodzić i w dupie miałam to czy dotrwam do 18.03 czy nie.
A teraz ZERO skurczy, chciałabym coś zrobić by je jakoś wywołać ale średnio u mnie z poruszaniem się bo mnie kręgosłup boli.

królowa -wiem co czujesz Tym bardziej ,że ja byłam 10 dni po terminie :) A robiłam dosłownie wszystko żeby urodzić :))
Ale jak mała zechce wyjść to wyjdzie i nic nie poradzimy na humorki naszych dzieci :)))

No i nie doczekałam się na echo...Jak poszłam spytać pielęgniarek to mi powiedziały że nawet kilka dni mogę czekać. To o cholerę ciężką ja tu zalegam jak i tak muszę czekać w kolejce?! I jeszcze na ktg dziś te spadki tętna...Wszyscy mają to w dupie. :wściekła/y:

Mavika trzymam kochana za Ciebie bardzo mocno kciuki...w sumie to za Was&&&&&&

Ja dzisiaj 3 dc...wczoraj wzięłam pierwszy zastrzyk...skubaniec troszke boli....jak dawałam sobie sama kiedys zastrzykiw posladki to jakoś bez problemu...natomiast brzuch jakiś wiekszy opór....Ale co tam...ważne zeby wszystko tam w środku ładnie wyrosło....
I kurcze dzisiajw zasadzie kończe już okres...3 dc:tak::tak::tak::tak: U mnie szybko przychodzi..z zaskoczenia..jest intensywna, ale przyznajmniej krótka....

No a po tej pierwszej dawce czuję się zupełnie normalnie...podobno po kolejych zastrzykach będę czuła się coraz lepiej...jak na dobrym haju:p:p

Królowa JAK TAM??:-):-):-)

reklama
Do góry