reklama
P
patu$ka
Gość
Patu$ka USG nie ma szans wykryć wczesnej ciąży, ja miałam pozytywny test i betę a na usg nie bylo jeszcze nic.
No niby tak,ale chociaz potwierdzi ze owu byla,bo tym testom do konca tak nie wierze...a jak nie doszlo to powinna byc widoczna torbiel. Jak @ nie przyjdzie to zatestuje za kilka dni jak @ nie bedzie... co tydzien mam usg wiec...
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Krolowa dobrze ze pojechalas
G
gość 94049
Gość
Królowa dziewczyny mają rację,lepiej sprawdzać i wyjść na wariatkę niż... tfu tfu Teraz ktg powinno Cię uspokajać:-) Fajna sprawa tylko ja poźniej już byłam zmeczona tą jazdą co dwa trzy dni.
Z porodem jeszcze wytrzymacie mam nadzieję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja raz miałam taki straszny dzień. To było wtedy gdy okazało się ze mam mało wód płodowych. W sobotę mnie wypuścili ze szpitala a w niedziele Mały napedzil mi takiego stracha, ze wcinałam ciastka i plakałam. Bardzo sie bałam, bylo mi wstyd bo dzień wcześniej cieszyłam się, że mnie wypuścili mimo, że w weekendy się nie wychodzi. Na szczęście pod wieczor sie rozchulał. Póxniej stwierdzilam, że to może wina tych sterydów co maly dostał na płuca. Cale szczęście nic się nie stało.
Mavika mojemu mężowi rownież strasznie skacze powieka. Tak już ok 2-3 miesięcy. Bierze dużo magnezu. Ale mu to nie pomaga, gorzka czekolada ktorą mi wyjada również ;-)
Dziś w nocy urodzila moja koleżanka z pracy. Synek jej zrobil prezent na Dzień Kobiet :-)
Z porodem jeszcze wytrzymacie mam nadzieję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja raz miałam taki straszny dzień. To było wtedy gdy okazało się ze mam mało wód płodowych. W sobotę mnie wypuścili ze szpitala a w niedziele Mały napedzil mi takiego stracha, ze wcinałam ciastka i plakałam. Bardzo sie bałam, bylo mi wstyd bo dzień wcześniej cieszyłam się, że mnie wypuścili mimo, że w weekendy się nie wychodzi. Na szczęście pod wieczor sie rozchulał. Póxniej stwierdzilam, że to może wina tych sterydów co maly dostał na płuca. Cale szczęście nic się nie stało.
Mavika mojemu mężowi rownież strasznie skacze powieka. Tak już ok 2-3 miesięcy. Bierze dużo magnezu. Ale mu to nie pomaga, gorzka czekolada ktorą mi wyjada również ;-)
Dziś w nocy urodzila moja koleżanka z pracy. Synek jej zrobil prezent na Dzień Kobiet :-)
P
patu$ka
Gość
Dziewuszki bylam na USG jest szansa...lekarz cos tam widzial ale nie byl pewny,endometrium 18 mm czyli typowo ciazowe podobno.Mam czekac do poniedzialku i zrobic test wczesniej bron boze chyba ze @ przyjdzie co i tez moze sie zdazyc...Ale jest nadzieja. Pecherzyk wtedy pekl pieknie wiec lekarz mowi "Musi cos z tego byc" ale mowil to z takim usmiechem na twarzy ze on chyba wie wiecej niz mi powiedzial.
patuska to kciuki i fluidki wysyłam
a wiesz lekarze na poczatku nie zawsze chcą mówić co i jak, żeby nie robić nadziei dopóki sami nie będą pewni na 100%
mi moja np nie powiedziała jak duże jest zagrożenie na początku tej ciąży - tylko wizyty z usg miałam co tydzień
a teraz od chyba 7 tc nie odpaliła przy mnie usg ;-) na te "obowiązkowe" 3 chodzę gdzie indziej
a wiesz lekarze na poczatku nie zawsze chcą mówić co i jak, żeby nie robić nadziei dopóki sami nie będą pewni na 100%
mi moja np nie powiedziała jak duże jest zagrożenie na początku tej ciąży - tylko wizyty z usg miałam co tydzień
a teraz od chyba 7 tc nie odpaliła przy mnie usg ;-) na te "obowiązkowe" 3 chodzę gdzie indziej
reklama
P
patu$ka
Gość
patuska to kciuki i fluidki wysyłam
tez to wyczulam,ale to jego mlaskanie przy tym USG i takie mmmmm usiemch dawal znac ze cos moze jednak byc na rzeczy... Ale najbardziej skupil sie na endo bo mowi ze typowo przed @ powinno byc 12 mm max,a we wczesnej ciazy jest 2mm badz wiecej wieksze...Wypytywal mnie o moje objawy i w sumie tylko te (.)(.) sa inne niz zawsze,wiec to go zastanowilo.Czekam do poniedzialku. Ostrzegl ze @ moze sie pojawic,wiec nie obiecywal za duzo,ale nadzieje jednak jakas dal.
Podziel się: