reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
iza - nie slyszalam nic na temat GAMETY ja jezdzilam do gdanska do INVICTY wiem ze paru dziewczynom sie udalo ale to dluga i wyczerpujaca walka i przede wszystkim trzeba mieć duzo kasy

reklama
witaj andzia ja przez jakis czas jezdzilam do inwicty w gdansku i tam zrobili mi wszystkie badania ale nie oszukujmy sie tam zeby sie leczyc trzeba mieć cały portfel pieniedzy
Mi ostatnio gin też coś wspomniał na temat prywatnej kliniki, ale mnie po prostu na to nie stać, więc muszę narazie trzymać się jego i liczyć że z nim się uda:-):-):-):-)
A jak z Twoimi wynikami? Wiesz gdzie jest problem?;-);-);-);-)

andzia- u mnie jest problem z owulacja i jeden jajnik nie chce wogole pracowac zobaczymy czy wogole CLO pomoże mam cicha nadzieje ze tak i zobacze upragnione dwie kreseczki

Jeśli chodzi tylko o owulację to powinno pomóc a jeśli by nie chciały pękać pęcherzyki to da zastrzyk i powino być wszystko ok. Trzymam &&&&&&&&&& za II kreseczki na teście

andzia00917 ja mam tak samo, ja w ogole nie mam jednego jajnika, a drugi podobno ladny, nie robilam jeszcze droznosci, ale narazie moja ginka nie mowi ze musze to czekam

A u mnie piaty dzien pieprzonych plamien, juz nie moge chce zobaczyc@ i zaczac clo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli chodzi tylko o owulację to powinno pomóc a jeśli by nie chciały pękać pęcherzyki to da zastrzyk i powino być wszystko ok. Trzymam &&&&&&&&&& za II kreseczki na teście

no wlasnie ja mam to samo-jajniki odpowiadają na Clo ,ale pęchole nie pękają,dlatego teraz w styczniu po Clo dostane też zastrzyk i wlasnie na ten cykl z zstrzykiem liczeeeee:)

AMALFI- noż qrcze z plamieniami....wrrr,mam nadzieje,ze @ sie rozkręci i bedziesz mogla wziąć Clo-polecam gorącą kąpiel:)

witajcie dziewczynki, zrobiłam test i oczywiście jedna kreska, tak jak mówiłam, znając swoje szczęście to albo test szwankował albo ja, wczoraj kupiła lepszej firmy żeby był wiarygodny i mam czarno na białym a raczej rózowe że nie jestem, tylko skąt te bóle brzucha, krzyża, złe samopoczucie no i brak@, pewnie dzisiaj zapodam lutke, miłego dnia bo ja pędze do pracy

reklama
MYŚA- przykro mi ...:((
kurcze wiem jak sie czujesz bo mi 2 cykle temu tez tet wyszedl pozytywny-od razu 2 krechy-@ brak ,brak apetytu,temp.37,2,po usg gin powiedzial-rozpulchnienie,zasinienie i macica powiekszona-test jest formalności a-zrobilam i wyszedl w srode a w piatek beta i dooopa :( @ przylazla w poniedzialek po 15.00....do dzis gin nie wie co to bylo....wszystko wskazywalo na ciąże a jednak nie....

milej pracy i trzymaj sie..

Do góry