sawi
szczęśliwa żona i mama
możliwe bo się udzielałam przed ciążąSawi a wiesz, mi się wydaje że ja cię pamiętam ze staraczek...dzięki
.
trzymam kciuki
teraz udzielam się na starania by zostać mamą od 2010r.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
możliwe bo się udzielałam przed ciążąSawi a wiesz, mi się wydaje że ja cię pamiętam ze staraczek...dzięki
.
w tym cyklu działaliśmy baaaardzo intensywnie i mam wielkie nadzieje, boje się kolejnego rozczarowania jak każda z nas ale czekam do 12tego września no chyba że wcześniej @ przyjdzieSawi a wiesz, mi się wydaje że ja cię pamiętam ze staraczek...dzięki
Myśa oj pamiętaj, że zawsze lepiej sie kochać jak jest przewidywany termin, niż nie...Ja juz potem nie robiłam testów, powiedziałam mu o tym, że mam te dwie kreski i dzień przed @ i po i w środku cyku, cały czas a to dlatego, że Lh jest wysokie, organizm cały czas wytwarza, więc test wyłapie...nie martw się na zapas, a jak bedziesz na następnej wizycie to dopytasz go o to. Nie martw się, działaj tak jakby była owulacja.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&w tym cyklu działaliśmy baaaardzo intensywnie i mam wielkie nadzieje, boje się kolejnego rozczarowania jak każda z nas ale czekam do 12tego września no chyba że wcześniej @ przyjdzie
no kochana wydaje mi się że będą II kreski..a ja mam pytanko odnośnie luteiny... miałam ją brać na poprawienie cyklu od 19dc do 25dc
no i dzis mamy 27dc i okresu nie ma.... w 22dc robilam test wyszedl negatywnie 24dc robilam test wyszedl mylaca ale wg mnie negatyw zbyt jasna malo widoczna kreska, jak dzis nie dostane @ to ide jutro na bete, ale mam do was pytanie po ilu dniach moge sie spodziewac @?? czytalam ze nawet tydzien sie czeka po luteinie na @ (ale to w przypadkach kiedy w ogole sie nie ma okresu) a ja okres mam tylko gin na regulacje mi przepisal i ogolnie jak by sie cos zrodzilo to zeby sie utrzymalo i na poprawe owulacji tez ja mam
wiem ze luteina podwyzsza tempke i przez ten czas ostatnie 4 dni mierzylam tempke tak jak sie nalezy (czyli nad ranem po 3h snu na lezaco i w pochwie) no i tempka 37,4 szok normalnie ze mam taka wysoka
zrób betejak myślicie powinnam iść dziś do gina? mam 31dc a okres powinnam dostac w 29 a wydawało mi się ze po clo jest regularny.... test w poniedziałek byl negatywny
Witam,
Mam nieco podwyższony poziom prolaktyny i staram się z mężem o dzidzię. Lekarz dał mi receptę na bromergon i parlodel do wyboru. Trochę mną wstrząsnęlo kiedy przeczytałam o skutkach ubocznych,zwłaszcza że mam problemy z seduchem. Myślę o zażywaniu castagnusa z tym, że nie wiem jak z jego skutecznością. Może komuś z Was poprawiły się po nim szybko i na stałe wyniki? Tzn. dobry poziom utrzymywał się po zaprzestaniu kuracji...
Druga kwestia przy wyniku progesteronu w 21dc 8,7 ng/ml (norma 1.7-27.0) lekarz stwierdził, że mam ZAWYŻONy jego poziom i na tej podstawie przepisał mi CLO. Mam wrażenie że on myślał że badałam ten poziom w 3dc, bo wszystkie inne hormony wtedy badałam i pomylił się z diagnozą. Bo chyba wynik świadczy że owu jednak była i stymulacja CLO raczej jest zbędna. Jak myślicie?
P.S. nie zauważyłam żeby był gdzieś juz taki wątek. Jeśli był to przepraszam i proszę pokornie o przeniesienie w odpowiednie miejsce.