reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
no wiem tylko napisałaś że tabletek masz na 3-4 miesiące no a potem na jakąś kontrole sie wybierasz o to mi chodzi:)
aaaaaaaaaaaaa śpiaca jestem i nie załapałam:happy: no niby myśleliśmy żeby jechać w grudniu lub w styczniu ale chyba nie pojedziemy a w ogóle to ja myśle że do Świąt BN będę w ciąży i wróce do domku:tak: takie mam marzenie, czasami wkrada się do mojej głowy optymizm, za dwa tygodnie się okaże

aaaaaaaaaaaaa śpiaca jestem i nie załapałam:happy: no niby myśleliśmy żeby jechać w grudniu lub w styczniu ale chyba nie pojedziemy a w ogóle to ja myśle że do Świąt BN będę w ciąży i wróce do domku:tak: takie mam marzenie, czasami wkrada się do mojej głowy optymizm, za dwa tygodnie się okaże
kochana oczywiście że już bedziesz w ciąży
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No witam serdecznie w koncu!!!
W poniedzialek bylam u gina i okazalo sie ze jajeczka nie pekły w niedziele tylko dosłownie chwilke przed badaniem. Nie dało sie tego nie odczuc bo po prostu chodzilam po scianach tak bolało:no:, no ale fajnie ze juz" po" od wczoraj lutka no i czekmy na efekty:):-)
Pozdrawiam cieplutko kochane!!!!!

No witam serdecznie w koncu!!!
W poniedzialek bylam u gina i okazalo sie ze jajeczka nie pekły w niedziele tylko dosłownie chwilke przed badaniem. Nie dało sie tego nie odczuc bo po prostu chodzilam po scianach tak bolało:no:, no ale fajnie ze juz" po" od wczoraj lutka no i czekmy na efekty:):-)
Pozdrawiam cieplutko kochane!!!!!
no to trzymamy kciuki oby ten cykl był owocny,a który dziś masz dzień cyklu

witam wszystkich jestem nowa na tym wątku dopiero go znalazłam... moja historia jest taka miałam bardzo nieregularne miesiączki potem zaczełam brać tabsy marvelon brałam go 2 lata i teraz staramy się z mężem o dzidziusia ale.. w maju odstawiłam tabsy miałam okres z odstawienia i potem 100 dni nic brała luteine nie pomogła potem lekarz zalecil mi clo no i w końcu dostałam@ teraz brałam clo od 5 dc i w piątak powinnam dostac @ a nie dostałam robiłam test niestety negatywny.... w ogóle nie wiem czy miałam owulacje bo ani piersi mnie nie bolały śluzu tez za duzo nie było.. co wy o tym myślicie?? czy to normalne?

Bafinka witamy Cie serdecznie. Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób znowu test. Może miałaś owulacje później i w związku z tym zapłodnienie było później, tak że test może Ci jeszcze nie wykazać ciąży. Ja owulacje mam czasem w 30 dniu cyklu. Tak że trzymam kciuki żeby Ci się poszczęściło

reklama
witam wszystkich jestem nowa na tym wątku dopiero go znalazłam... moja historia jest taka miałam bardzo nieregularne miesiączki potem zaczełam brać tabsy marvelon brałam go 2 lata i teraz staramy się z mężem o dzidziusia ale.. w maju odstawiłam tabsy miałam okres z odstawienia i potem 100 dni nic brała luteine nie pomogła potem lekarz zalecil mi clo no i w końcu dostałam@ teraz brałam clo od 5 dc i w piątak powinnam dostac @ a nie dostałam robiłam test niestety negatywny.... w ogóle nie wiem czy miałam owulacje bo ani piersi mnie nie bolały śluzu tez za duzo nie było.. co wy o tym myślicie?? czy to normalne?
no więc powiem tak....
skoro wzięłaś duphaston od 5dc to owulka może wystąpić ok.20dc więc i przyjscie @ się opóźni.
ja biore clo od 3dc i owu mam w 16-17dc
dziwne że dał ci ginek od 5dc bo teraz już podobno nie daje się od 5 tylko albo od 2 albo od 3....ilu dniowe masz cykle???
no i życzę powodzenia bo test może być za wcześnie więc dlatego nic nie wyszło.

dobra doczytałam na wątku w którym piszesz że to 30 dzień cyklu...więc poczekaj do max 35dc i jak się nie pojawi zrób test i jak wyjdzie jedna krecha to idź do ginka po tabletki na wywołanie...

Ostatnia edycja:
Do góry