a ja już PO urlopie jestemMyśa to kiedy na urlopik d Polski się wybierasz?
reklama
no wiem tylko napisałaś że tabletek masz na 3-4 miesiące no a potem na jakąś kontrole sie wybierasz o to mi chodzia ja już PO urlopie jestem
aaaaaaaaaaaaa śpiaca jestem i nie załapałam no niby myśleliśmy żeby jechać w grudniu lub w styczniu ale chyba nie pojedziemy a w ogóle to ja myśle że do Świąt BN będę w ciąży i wróce do domku takie mam marzenie, czasami wkrada się do mojej głowy optymizm, za dwa tygodnie się okażeno wiem tylko napisałaś że tabletek masz na 3-4 miesiące no a potem na jakąś kontrole sie wybierasz o to mi chodzi
kochana oczywiście że już bedziesz w ciążyaaaaaaaaaaaaa śpiaca jestem i nie załapałam no niby myśleliśmy żeby jechać w grudniu lub w styczniu ale chyba nie pojedziemy a w ogóle to ja myśle że do Świąt BN będę w ciąży i wróce do domku takie mam marzenie, czasami wkrada się do mojej głowy optymizm, za dwa tygodnie się okaże
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
iza.malami
Fanka BB :)
No witam serdecznie w koncu!!!
W poniedzialek bylam u gina i okazalo sie ze jajeczka nie pekły w niedziele tylko dosłownie chwilke przed badaniem. Nie dało sie tego nie odczuc bo po prostu chodzilam po scianach tak bolało, no ale fajnie ze juz" po" od wczoraj lutka no i czekmy na efekty:-)
Pozdrawiam cieplutko kochane!!!!!
W poniedzialek bylam u gina i okazalo sie ze jajeczka nie pekły w niedziele tylko dosłownie chwilke przed badaniem. Nie dało sie tego nie odczuc bo po prostu chodzilam po scianach tak bolało, no ale fajnie ze juz" po" od wczoraj lutka no i czekmy na efekty:-)
sawi
szczęśliwa żona i mama
no to trzymamy kciuki oby ten cykl był owocny,a który dziś masz dzień cykluNo witam serdecznie w koncu!!!
Bafinka
witam wszystkich jestem nowa na tym wątku dopiero go znalazłam... moja historia jest taka miałam bardzo nieregularne miesiączki potem zaczełam brać tabsy marvelon brałam go 2 lata i teraz staramy się z mężem o dzidziusia ale.. w maju odstawiłam tabsy miałam okres z odstawienia i potem 100 dni nic brała luteine nie pomogła potem lekarz zalecil mi clo no i w końcu dostałam@ teraz brałam clo od 5 dc i w piątak powinnam dostac @ a nie dostałam robiłam test niestety negatywny.... w ogóle nie wiem czy miałam owulacje bo ani piersi mnie nie bolały śluzu tez za duzo nie było.. co wy o tym myślicie?? czy to normalne?
clodi
Bafinka witamy Cie serdecznie. Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób znowu test. Może miałaś owulacje później i w związku z tym zapłodnienie było później, tak że test może Ci jeszcze nie wykazać ciąży. Ja owulacje mam czasem w 30 dniu cyklu. Tak że trzymam kciuki żeby Ci się poszczęściło
Bafinka
clodi dzieki za podtrzymanie na duchu jaz zobaczyłam ze test znów negatywny to az się popłakałam... nie mam żadnych objawów ani na okres ani na fasolke sama nie wiem co o tym myśleć...
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
no więc powiem tak....witam wszystkich jestem nowa na tym wątku dopiero go znalazłam... moja historia jest taka miałam bardzo nieregularne miesiączki potem zaczełam brać tabsy marvelon brałam go 2 lata i teraz staramy się z mężem o dzidziusia ale.. w maju odstawiłam tabsy miałam okres z odstawienia i potem 100 dni nic brała luteine nie pomogła potem lekarz zalecil mi clo no i w końcu dostałam@ teraz brałam clo od 5 dc i w piątak powinnam dostac @ a nie dostałam robiłam test niestety negatywny.... w ogóle nie wiem czy miałam owulacje bo ani piersi mnie nie bolały śluzu tez za duzo nie było.. co wy o tym myślicie?? czy to normalne?
skoro wzięłaś duphaston od 5dc to owulka może wystąpić ok.20dc więc i przyjscie @ się opóźni.
ja biore clo od 3dc i owu mam w 16-17dc
dziwne że dał ci ginek od 5dc bo teraz już podobno nie daje się od 5 tylko albo od 2 albo od 3....ilu dniowe masz cykle???
no i życzę powodzenia bo test może być za wcześnie więc dlatego nic nie wyszło.
dobra doczytałam na wątku w którym piszesz że to 30 dzień cyklu...więc poczekaj do max 35dc i jak się nie pojawi zrób test i jak wyjdzie jedna krecha to idź do ginka po tabletki na wywołanie...
Ostatnia edycja:
Podziel się: