reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Wkoncu los sie do nas zaczal usmiechac, od dzis koniec gadania,myslenie itp. bedzie co ma byc, moze to nasza psychika... W niedziele jedziemy na urlop i mam dni plodne:))))) Trzymam kciuki za nas wszystki!!!

reklama
Wkoncu los sie do nas zaczal usmiechac, od dzis koniec gadania,myslenie itp. bedzie co ma byc, moze to nasza psychika... W niedziele jedziemy na urlop i mam dni plodne:))))) Trzymam kciuki za nas wszystki!!!
to gorąco życzymy owocnego urlopu:) Czerpcie z niego przyjemność a w końcu się uda. Dziewczynki a słyszła któraś z was że zdarza się tak że test owu pokazuje dwie kreski a tak naprawde owu nie ma??? Dręczy mnie taka myśl...

witam sie kobietki;-)
IZA- czekamy na dobre wiesci:tak:
MYŚA- no niestety,tez tak slyszalam o tych testach dlatego ich nie stosuje....mam nadzieje,ze jak Tobie pokazal owu to faktycznie byla;-)

pozdrawiam i milego dnia babeczki;-)

witam sie kobietki;-)
IZA- czekamy na dobre wiesci:tak:
MYŚA- no niestety,tez tak slyszalam o tych testach dlatego ich nie stosuje....mam nadzieje,ze jak Tobie pokazal owu to faktycznie byla;-)

pozdrawiam i milego dnia babeczki;-)
no ja sie ciesze że miałam dwie kreseczki ale tak się zastanawiam czy faktycznie ta owu jest, śluz mam płodny i jajnik kuje no ale bez usg to nic nie można stwierdzić. Może moje jajniki po 3 miesięcznym leniuchowaniu wzięły się do roboty.

NO WIEC MOJE KOCHANE JESTEM!!!!!
Byłam u ginka i same dobre wieści sa 2 jaja:-D jedno ma 21mm a drugie 19, gin mówił z uśmiechem że to raczej bedzie wybuch a nie pękniecie:szok: prawdopodobnie w niedziele, aby sprawdzic ide jeszcze w poniedziałek zobaczyc czy pekly czy nie. Zapytałam o ENDO a on powiedzial ;"piękne" hmmm troche sie wkurzyłam bo mogłby jakies cyferki dodac ale... jestem happy !!!!ale nie zapeszam weekend przed nami i staranka całą parą!!! aha no i " nie dziękuje " za kciukasy hi hi hi a za was równiez trzymam!!

IZA- suuuuuuuuupeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!!!ciesze sie z Toba-rewelka!!a mowilas Mu ze bierzesz Clo??

super ,ze bedzie wybuch,ze endo ladne to najwazniejsze!!!!to teraz prosze ladnie dzialac!!!:-D:-D:-D:-D

oj czuje fasolke:))):-p:-p:-p:-p

ZA- suuuuuuuuupeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!!!ciesze sie z Toba-rewelka!!a mowilas Mu ze bierzesz Clo??

super ,ze bedzie wybuch,ze endo ladne to najwazniejsze!!!!to teraz prosze ladnie dzialac!!!:-D:-D:-D:-D

oj czuje fasolke:))):-p:-p:-p:-p

Tak powiedziałam mu , wie, i powiedzial ze jak nie wyjdzie tym razem to jeszcze da mi na 2 cykle no i zobaczymy. Mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby, tylko zastanawia mnie fakt ze ( jak twierdził) nie mogl mi wczesniej przepisac clo hmm, dziwne , nawet nie pytał skąd miałam....:))

Życze udanego i owocnego urlopiku.
iza to teraz nie pozostaje nic innego jak tylko oddać się najprzyjemniejszej cześci czyli starankom
Trzymam kciuki aby w tym cyklu wszystkim nam się udało&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry