reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
no to ja juz przestałam wierzyć........może to dlatego że każda z nas podświadomie pragnie i myśli i wkręca sobie ciąże, ale jak tu nie mysleć?????? przeciez od tego można zwariować, mi sie juz nawet nie chce myslec o robieniu testu odpuszcze sobie i koniec:-(
A tak własciwie dręczy mnie jedno pytanie : biorąc luteine od 16 do 26 dnia cyklu nie wiem czy jest ciąża czy jej nie ma, biorę żeby utrzymac ewentualną ciążę, natomiast po odstawieniu powinnam dostać @, czy jezeli ciąża bedzie to czy to " odstawienie " nie zagrozi tej ciąży???? przecież spadek progesteronu może spowodowac poronienie, a testy raczej nie wyjda w 26dc. Jestem skołowana przeciez jezeli nie ma ciąży to nie mogę brac lutki w nieskończoność nie???????

iza.malami Odstawienie progesteronu nie szkodzi ciąży.. Ja tak miałam i wszystko się świetnie rozwija do tej pory ;)
Jestem zdania, że jak fasolka ma być to będzie...
Luteinę możesz spokojnie brać w każdym cyklu - reguluje je i pomaga zagnieździć się ew. fasolce - takie jest przede wszystkim jej zadanie ;)

normalnie nie wierzę!!!!! przecież tak nie może byc!!!!!!miałas nam dac fluidki!! to musi być pomyłka!!!
IZUNIA- dziekuje Ci ze tak wierzylaś-to bardzo mile:tak:ale tak pomyslalam o tej luteinie,ze jak jeste to mam ja brac i pojecalam na bete ,zeby miec 100% pewności...no i mam:sorry2: dzis mam 25d.c a cylke mam 27 dniowe wiec napewno nie zrobilam bety za wczesnie:no:no coż...po @ dzialamy dalej -drugi cykl z Clo:sorry2:
no wiesz co, ja byłam pewna na 99% Już miałam nadzieję że nas opuścisz:szok:hmmmmm i jak tu wierzyć objawom:baffled:
MYŚA- ja w pewnych momentach bylam pewna na 100% i widzisz:dry: ale nie ma sie co lamać,dzis jest mi smutno i zle ,ale moje haslo zobowiązuje- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!
Tak mi przykro normalnie byłam przekonana że w Twoim brzuchu zagościła fasoleczka:-(. Ale trzymam&&&&&&&&&&&&&&& aby ten cykl co przyjdzie był udany;-);-);-)
ANDZIA- dziekuje za kolejne &&&&&&&&&&&&&&&!!

ja za Was tez trzymam kochane i bardzo w to wierze,ze wszystkie tu bedziemy tulily nasze maluszki:tak:

LOPOP,MYŚA- teraz wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla WAS!!!!

IZUNIA- dziekuje Ci ze tak wierzylaś-to bardzo mile:tak:ale tak pomyslalam o tej luteinie,ze jak jeste to mam ja brac i pojecalam na bete ,zeby miec 100% pewności...no i mam:sorry2: dzis mam 25d.c a cylke mam 27 dniowe wiec napewno nie zrobilam bety za wczesnie:no:no coż...po @ dzialamy dalej -drugi cykl z Clo:sorry2:

MYŚA- ja w pewnych momentach bylam pewna na 100% i widzisz:dry: ale nie ma sie co lamać,dzis jest mi smutno i zle ,ale moje haslo zobowiązuje- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!

ANDZIA- dziekuje za kolejne &&&&&&&&&&&&&&&!!

ja za Was tez trzymam kochane i bardzo w to wierze,ze wszystkie tu bedziemy tulily nasze maluszki:tak:

LOPOP,MYŚA- teraz wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla WAS!!!!
mama twoje haslo jest EXTRA :) ja sie pod nim podpisuje hehehehehe ,trzymaj się kochana i kciuki za wszystkie

szybko pisze bo uciekam do pracy, a więc porażka kolejna, widziałam że tak będzie i humor mam zepsuty na cały weekend ale dla świętego spokoju zatestowałam. Pozdrawiam

szybko pisze bo uciekam do pracy, a więc porażka kolejna, widziałam że tak będzie i humor mam zepsuty na cały weekend ale dla świętego spokoju zatestowałam. Pozdrawiam
Tak mi przykro kochana:-:)-:)-( Widze że ten mięsiąc nie będzie fasolkowy:-(
No jeszcze nadzieja pozostaję w lopop:-D:-D:-D mam nadzieje że chociaż u niej zagościła fasoleczka:-):-)

reklama
przykro mi Myśa a tak liczyłam że może teraz będą dwie kreski:-(
Tak mi przykro kochana:-:)-:)-( Widze że ten mięsiąc nie będzie fasolkowy:-(
No jeszcze nadzieja pozostaję w lopop:-D:-D:-D mam nadzieje że chociaż u niej zagościła fasoleczka:-):-)
dlatego jakoś te mysli odsuwam już tyle było u mnie niepowodzeń:-:)-:)-(

Do góry