G
gość 94049
Gość
Susel normalka, że wszystko Cię stresuje, ale też normalka, że ciągnie kluje itp. Już w czwartek masz prenatalne? Super! Trzymam kciukasy &&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas dziś <3 dlatego sobie jeszcze na rozgrzewkę po pracy i wyluzowanie wypije Relaks i Przyjemność, bo po prostu jestem w takim stresie - tak spieta, ze nie wiem, czy to by posżło bez herbatki na libido...Ja wpadam, żeby zobaczyć jak tam Susel po wizycie, a tu TAKIE WIEŚCI!!! Super Kochana! Cieszę się przeogromnie :-).
Kruszka, u nas też ząbkowanie na tapecie i też różnie jest z tym spaniem. Choć na szczęście z przerwami, bo dzisiejsza noc była piękna. Marysia przespała od 23 do 8 rano bez przerwy:-). Później jeszcze między 10 a 12 zrobiła sobie drzemkę, więc ja też się przespałam. No ale wiem, że to chwilowe. Póki co cieszę się tym.
Barbarka, mam nadzieję, że to minie! Ale pewnie nie prędko. Póki nie wyjdą ząbki. A Ty na jakim jesteś etapie? Który dzień cyklu?
A mnie dziś trochę naszły wspomnienia jak to na forum było nas tyyyyle i jeszcze więcej. Mavika, Królowa, Pachnąca, Fioletowa, Kamii, Gryzoń, Agusiek i na pewno kogoś pominęłam, ale już nie pamiętam nawet niektórych nicków :-(. Może wywołam którąś mamuśkę myślami ;-).